Etro Musk - Unisex parfemska svijeća

Etro Musk - Unisex parfemska svijeća

Etro Heliotrope - Unisex parfemska svijeća

Etro Heliotrope - Unisex parfemska svijeća

Etro Vicolo Fiori - Unisex parfemska svijeća

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
E38574
Intenzivan miris koji na najbolji način odaje počast prvom Etro butiku u starom milanskom kvartu Brera. Šarmantan, neobičan susret cveća i prave esencije ovog grada, koji je oslikan u spoju istočnih i zapadnih mirisnih nota. Ovaj afrodizijak stvoren je za one smele i bez kompromisa kada su u pitanju stil i elegancija.
Specifikacija
Brend Etro
Pol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Etro je italijanska modna kuća i proizvođač tkanina, dodataka, kožne galanterije, odjeće i mirisa. Osnovao ga je 1968. godine Gimmo Etro, i još uvjek je porodični posao. Mirisi, boje, misli i Etro parfemi filtrirani su u slikovnici poput albuma s receptima. Nova ideja koja nas podsjeća da je baš kao što je kuvanje hrane bio prvi znak civilizacije, parfemi još jedan uzvišeni znak civilizacije, možda najmisteriozniji i najuzbudljiviji jer su neprolazni, efermerni, nevidljivi. Ovo još više intrigira i privlači u Etrovoj knjizi, jer podstiče naš pogled da pričamo o mirisu, mami oči da nam golicaju nosnice, koristeći boju da potakne želju za parfemom, spajajuci tekstove i slike, poigrava se s našom maštom.
ETRO VICOLO FIORI 160ml Unisex Candle Parfimisana sveća 160ml uniseks Proizvođač: Etro Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 18 meseci od otvaranja Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži