Tiziana Terenzi CASSIOPEA GOLD GLASS 2 WOOD WICKS - Uniseks svijeća

Tiziana Terenzi Cassiopea Gold Glass 2 Wood Wicks - Uniseks svijeća

Tiziana Terenzi Cassiopea Gold Glass With Decration, Wooden Wick, Metal Lid - Uniseks svijeća

Tiziana Terenzi Cassiopea Gold Glass With Decration, Wooden Wick, Metal Lid - Uniseks svijeća

Tiziana Terenzi Andromeda Gold Glass 2 Wood Wicks - Uniseks svijeća

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 190,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
TT23345
Tiziana Terenzi objedinjuje drevno znanje o tri generacije majstora za proizvodnju sveća i parfimera, da bi stvorili sveće sa 20% mirisa - jedina kompanija na svetu koja može ponuditi takav intenzitet mirisa. Andromeda je inspirisana cvetanjem na planinama Sibillini, smeštenim u šarmantnim italijanskim centralnim Apeninima, bez toksina i napravljen od sertifikovanih sirovina. Slatka, ali snažna aroma koja će vas svaki put prevesti u hedonističke visine, sveže gornje note bergamota, sečene trave i ilang-ilang-a, u kombinaciji sa cvetajućim notama ljiljana, ljubičice, Damaske ruže i kruške u srcu, i osnovnim notama ambera, vanile, kašmira i tonke.
Specifikacija
Brend Tiziana Terenzi
Pol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Ovi parfemi se ne mogu nositi kao jednostavan komad odeće; oni su namjenjeni samo onima koji vole potpuno uroniti u život, neustrašivo iskusiti njegovu suštinu do same srži. Tiziana je učiteljica primenjene umetnosti i dizajnerka i sarađivala je sa vrhunskim brendovima nakita. Njezina sofisticiranost i ljubav prema „divnoj eleganciji“ izražena je u izuzetno pažljivom zanatskom detalju i nenadmašnom kvalitetu svakog Terenzi umetničkog predmeta. Svaki Terenzi komad sadrži zlatne detalje od 24 karata, najkvalitetnije ručno izradjeno italijansko staklo, drvene umetke ili kapice iz zatvarače od rjetkog italijanskog drveća, ručno sečene i ušivene umetke od italijanske kože. Paolo Terenzi je izuzetno talentovan, cijenjeni italijanski parfimer. Veoma nekonvencionalan, očaravajući pripovijedač, njegova filozofija je da "sastavlja ljepotu". Voli da radi samo s prirodnim sirovinama, koje lično pronalazi širom svijeta na mnogim putovanjima.
TT ANDROMEDA GOLD Candle 500g Parfimisana sveca sa 2 drvena fitilja 500g Proizvođac: Tiziana Terenzi Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Septembar 2021. Godina proizvodnje: 2021. Sastav: Oznacen na ambalazi Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi