Tiziana Terenzi ANDROMEDA GOLD GLASS 2 WOOD WICKS - Uniseks svijeća

Tiziana Terenzi Andromeda Gold Glass 2 Wood Wicks - Uniseks svijeća

Tiziana Terenzi Andromeda Gold Glass With Decration, Wooden Wick, Metal Lid - Uniseks svijeća

Tiziana Terenzi Andromeda Gold Glass With Decration, Wooden Wick, Metal Lid - Uniseks svijeća

Tiziana Terenzi Cassiopea Gold Glass With Decration, Wooden Wick, Metal Lid - Uniseks svijeća

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 110,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
TT23152
Tiziana Terenzi je brend koji spaja drevno znanje tri generacije vrhunskih majstora proizvodnje sveća i parfema i najinovativniji dizajn povezan sa potragom za novim materijalima, poput voska od povrća i najposebnihij mirisa. Zahvaljujući plamenu koji gori na drvenom fitilju, čuje se pucketanje popust zvuka kamina tako da je celukupnom doživljaju dodata i nova senzorna dimenzija. Na vrhu olfaktivne piramide sada je tu i vazdušna faza “mirisa vatre “ koja daje novu dimenziju ovim mirisima.
Specifikacija
Brend Tiziana Terenzi
Pol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Ovi parfemi se ne mogu nositi kao jednostavan komad odeće; oni su namjenjeni samo onima koji vole potpuno uroniti u život, neustrašivo iskusiti njegovu suštinu do same srži. Tiziana je učiteljica primenjene umetnosti i dizajnerka i sarađivala je sa vrhunskim brendovima nakita. Njezina sofisticiranost i ljubav prema „divnoj eleganciji“ izražena je u izuzetno pažljivom zanatskom detalju i nenadmašnom kvalitetu svakog Terenzi umetničkog predmeta. Svaki Terenzi komad sadrži zlatne detalje od 24 karata, najkvalitetnije ručno izradjeno italijansko staklo, drvene umetke ili kapice iz zatvarače od rjetkog italijanskog drveća, ručno sečene i ušivene umetke od italijanske kože. Paolo Terenzi je izuzetno talentovan, cijenjeni italijanski parfimer. Veoma nekonvencionalan, očaravajući pripovijedač, njegova filozofija je da "sastavlja ljepotu". Voli da radi samo s prirodnim sirovinama, koje lično pronalazi širom svijeta na mnogim putovanjima.
TT CASSIOPEA GOLD Candle 170g Parfimisana sveca sa 1 drvenim fitiljem 170g Proizvođac: Tiziana Terenzi Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO SKOJ-A 57, Podgorica, Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja Sastav: Oznacen na ambalazi Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi