Swiss Perfection Cellular Men Hydrating Skin Protection - Muška krema za lice

Swiss Perfection Cellular Men Hydrating Skin Protection - Muška krema za lice

Swiss Perfection Cellular Regenerating Skin Cream - Ženska krema za lice

Swiss Perfection Cellular Regenerating Skin Cream - Ženska krema za lice

Swiss Perfection Cellular Essential Vitamin Cream - Ženska krema za lice

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 255,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
SP52895
Štit od spoljnog agresora iz okoline koji donosi vitalnost i otkriva sjajan ten. Cellular Essential Vitamin Cream predstavlja savršeno rješenje za smanjenje oksidativnog stresa s djelovanjem neutralizacije slobodnih radikala, koje isporučuju korisni antioksidansi i antiradikali u molekularnom obliku koncentriranog vitaminskog koktela. Dizajnirana za sve tipove kože, ova krema idealno poboljšava strukturu proširenih krvnih žila, tretirajući popucale kapilare koji se pojavljuju starenjem. Nanesite svako jutro i veče laganim pokretima prema gore.
Specifikacija
Brend Swiss Perfection
Pol Ženski
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Uz jedinstveno naslijeđe u tehnologiji ćelijske ekstrakcije, Swiss Perfection je na čelu vrhunske njege kože, proizvodeći vrhunske formule koje nude jasne i vidljive rezultate. Kao prvi brend koji je primenio tehnologiju ekstrakcije biljnih ćelija u kozmetici, Swiss Perfection, sa svojim prepoznatljivim Cellular Active IRISA® kompleksom, uživa reputaciju bez premca za performanse i prestiž. Vjerni svojoj vjeri u težnji za SwissEssence i Excellence, proizvodi brenda su formulisani, proizvedeni i pakirani od početka do kraja u Švicarskoj, s najboljim aktivnim sastojcima i u skladu s najvišim standardima kvalita. Konačno, primjenom ćelijske tehnologije u svojoj njezi kože, kompanija nastavlja naslijeđe pionirske švicarske porodice, čiji je cilj bio pružiti najnaprednija rješenja u njezi kože protiv starenja.
SWISS PERFECTION CELLULAR ESSENTIAL VITAMIN 30ml W.CREAM Celularna krema za lice 30ml za žene Proizvođač: Swiss Perfection Poreklo: Švajcarska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje 2021. Rok trajanja: 24 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.