Swiss Perfection Cellular Men Night Recovery Cream - Muška krema za lice

Swiss Perfection Cellular Men Night Recovery Cream - Muška krema za lice

Swiss Perfection Cellular Essential Vitamin Cream - Ženska krema za lice

Swiss Perfection Cellular Essential Vitamin Cream - Ženska krema za lice

Swiss Perfection Cellular Men Hydrating Skin Protection - Muška krema za lice

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 195,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
SP52898
Snažan štit protiv zagađenja, moćan antioksidans i hidratantan. Osigurava savršenu ravnotežu vlage, štiti od izlaganja svakodnevnom zagađenju i smiruje upalu. Čuva kožu od starenja zahvaljujući snažnim antioksidativnim svojstvima. Nanesite svako jutro laganim pokretima prema gore.
Specifikacija
Brend Swiss Perfection
Pol Muški
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Uz jedinstveno naslijeđe u tehnologiji ćelijske ekstrakcije, Swiss Perfection je na čelu vrhunske njege kože, proizvodeći vrhunske formule koje nude jasne i vidljive rezultate. Kao prvi brend koji je primenio tehnologiju ekstrakcije biljnih ćelija u kozmetici, Swiss Perfection, sa svojim prepoznatljivim Cellular Active IRISA® kompleksom, uživa reputaciju bez premca za performanse i prestiž. Vjerni svojoj vjeri u težnji za SwissEssence i Excellence, proizvodi brenda su formulisani, proizvedeni i pakirani od početka do kraja u Švicarskoj, s najboljim aktivnim sastojcima i u skladu s najvišim standardima kvalita. Konačno, primjenom ćelijske tehnologije u svojoj njezi kože, kompanija nastavlja naslijeđe pionirske švicarske porodice, čiji je cilj bio pružiti najnaprednija rješenja u njezi kože protiv starenja.
SWISS PERFECTION CELLULAR MEN HYDRATING SKIN 30ml MC Krema za lice 30ml za muškarce Proizvođac: Swiss Perfection Poreklo: Švajcarska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jul 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 18 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.