DR Barbara Sturm Lifting Serum - Ženski serum za lice

DR Barbara Sturm Lifting Serum - Ženski serum za lice

DR Barbara Sturm Glow Drops Serum - Ženski serum za lice

DR Barbara Sturm Glow Drops Serum - Ženski serum za lice

DR Barbara Sturm Hyaluronic Serum - Ženski serum za lice

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 285,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
DBS57390
Hyaluronic Serum Osnovna linija Serum za lice za sve tipove kože HYALURONIC SERUM je najosnovnija kreacija u liniji za negu kože Dr Barbare Sturm. Sačinjen od visoko koncentrisanog balansa hijaluronskih molekula male i velike težine, pruža trenutnu hidrataciju na površini i dubljim slojevima kože. Hijaluronska kiselina male molekularne težine prodire u dublje slojeve kože, ostavljajući kožu čvršćom, osveženom i vidljivo blistavijom na duži rok. Hijaluronski molekuli velike težine obezbeđuju trenutnu intenzivnu hidrataciju površinskih slojeva kože. Hijaluronska kiselina, ekstrakt portulaka Stisnite punu pipetu na dlan i ravnomerno je nanesite na lice pre nego što je nežno utapkate. Sačekajte 30 sekundi da serum upije pre nego što nanesete kremu za lice.
Specifikacija
Brend DR Barbara Sturm
Pol Ženski
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Dr. Barbara Sturm vjeruje da režimi njege lica treba da budu jednostavni, ali da daju maksimalne rezultate. Njen režim koristi nauku o sastojcima kako bi se fokusirao na osnovnu hidrataciju kože, zaštitu matriksa kože i funkciju barijere i smanjenje iritacije. Iskoristila je svoje dvije decenije kliničkog, medicinskog iskustva da stvori ovaj moćan, ali jednostavan režim njege kože koji eliminiše sve nepotrebne proizvode i supstance, fokusirajući se umesto toga na kvalitetne i esencijalne sastojke protiv starenja i hranljive sastojke.
DR BARBARA STURM HYALURONIC SERUM 30ml - W.SERUM Hijaluronski serum za lice 30ml za žene Proizvođač: Dr.Barbara Sturm Poreklo: Nemačka Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Novembar 2022 Rok trajanja: 18 meseci od otvaranja Sastav: Označen na ambalaži Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.