DR Barbara Sturm Night Serum - Ženski serum za lice

DR Barbara Sturm Night Serum - Ženski serum za lice

DR Barbara Sturm Hyaluronic Serum - Ženski serum za lice

DR Barbara Sturm Hyaluronic Serum - Ženski serum za lice

DR Barbara Sturm Lifting Serum - Ženski serum za lice

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 280,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
DBS57408
Lifting Serum Osnovna linija Serum za lice za sve tipove kože Ovaj revolucionarni proizvod odmah vidljivo podiže kožu i smanjuje pojavu vidljivih znakova starenja. Sat vremena nakon nanošenja, LIFTING SERUM deluje tako da izglađuje površinsku teksturu kože za prefinjeniji i ujednačeniji ten. Koristite ovaj revolucionarni proizvod pre događaja za primetno podignut izgled i trenutno smanjenje pojave finih linija i bora. Portulak, kompleks celuloze, pululana i crvenih algi, hijaluronska kiselina, ekstrakt planktona, beta glukan Sipajte serum u dužini jedne pipete na dlan i nanesite na lice. Nežno utapkajte u kožu. Proizvod treba koristiti kao poslednji korak u režimu nege kože. Sačekajte 5 minuta da se serum potpuno apsorbuje u kožu, pre nanošenja šminke. Takođe imajte na umu da proizvod može ostaviti osećaj suvoće zbog napetosti koju stvara efekat podizanja. Preporučujemo upotrebu ujutru ili pre nekog posebnog događaja.
Specifikacija
Brend DR Barbara Sturm
Pol Ženski
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Dr. Barbara Sturm vjeruje da režimi njege lica treba da budu jednostavni, ali da daju maksimalne rezultate. Njen režim koristi nauku o sastojcima kako bi se fokusirao na osnovnu hidrataciju kože, zaštitu matriksa kože i funkciju barijere i smanjenje iritacije. Iskoristila je svoje dvije decenije kliničkog, medicinskog iskustva da stvori ovaj moćan, ali jednostavan režim njege kože koji eliminiše sve nepotrebne proizvode i supstance, fokusirajući se umesto toga na kvalitetne i esencijalne sastojke protiv starenja i hranljive sastojke.
DR BARBARA STURM LIFTING SERUM 30ml - W.SERUM Lifting serum za lice 30ml za žene Proizvođač: Dr.Barbara Sturm Poreklo: Nemačka Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Novembar 2022. Rok trajanja: 18 meseci od otvaranja Sastav: Označen na ambalaži Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.