Swiss Perfection RS 28 Cellular Rejuvenation - Ženski serum za lice

Swiss Perfection RS 28 Cellular Rejuvenation - Ženski serum za lice

Swiss Perfection RS 28 Cellular Anti Oxidant Treatment - Ženski serum za lice

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 505,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
SP54309
7 Ampula 7 Pipeta Intenzivan tretman koji ograničava proizvodnju slobodnih radikala koji oštećuju ćelije kože sa efektom posvjetljivanja. RS-28 Cellular Anti-Oxidant Treatment je koncentrirana 28-dnevna kura koja ujednačava i posvjetljuje ten uz očuvanje karakteristika mlade kože. Djeluje i kao zaštita od oštećenja slobodnih radikala. Sastoji se od seruma i praha koji se miješaju neposredno prije upotrebe kako bi se očuvala sva njihova svojstva. Prije upotrebe pritisnite bijelo dugme na vrhu bočice kako biste oslobodili prah i dobro protresite. Aktivirajte pipetu pritiskom na bijelu sijalicu. Ujutro ili uveče, nanesite količinu od dve pipete po cijelom licu i vratu. Jedna bočica omogućava četiri aplikacije – Trajanje: 4 dana. Trajanje tretmana: 28 dana / Koristi se kao dnevna 28-dnevna kura.
Specifikacija
Brend Swiss Perfection
Pol Ženski
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Uz jedinstveno naslijeđe u tehnologiji ćelijske ekstrakcije, Swiss Perfection je na čelu vrhunske njege kože, proizvodeći vrhunske formule koje nude jasne i vidljive rezultate. Kao prvi brend koji je primenio tehnologiju ekstrakcije biljnih ćelija u kozmetici, Swiss Perfection, sa svojim prepoznatljivim Cellular Active IRISA® kompleksom, uživa reputaciju bez premca za performanse i prestiž. Vjerni svojoj vjeri u težnji za SwissEssence i Excellence, proizvodi brenda su formulisani, proizvedeni i pakirani od početka do kraja u Švicarskoj, s najboljim aktivnim sastojcima i u skladu s najvišim standardima kvalita. Konačno, primjenom ćelijske tehnologije u svojoj njezi kože, kompanija nastavlja naslijeđe pionirske švicarske porodice, čiji je cilj bio pružiti najnaprednija rješenja u njezi kože protiv starenja.
SWISS PERFECTION RS-28 Cellular Anti-Oxidant Treatment 7*6ml 42ml -W.SERUM Celularni antioksidativni tretman 42ml za žene Proizvođač: Swiss Perfection Poreklo: Švajcarska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.