Swiss Perfection RS 28 Cellular Anti Oxidant Treatment - Ženski serum za lice

Swiss Perfection RS 28 Cellular Anti Oxidant Treatment - Ženski serum za lice

Swiss Perfection RS 28 Cellular Anti Dark Spot Serum - Ženski serum za lice

Swiss Perfection RS 28 Cellular Anti Dark Spot Serum - Ženski serum za lice

Swiss Perfection RS 28 Cellular Rejuvenation - Ženski serum za lice

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 300,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
SP52905
Štiti osjetljivu kožu s hidratantnim efektom dajući joj osjećaj punoće. RS-28 Cellular Rejuvenation Serum je prvi korak u prevenciji starenja. Ovaj serum štiti kožu od preranog starenja i vanjskih agresora. Njegova moćna formula ublažava upalu kako bi se zaštitila ćelijska struktura. Daje koži osjećaj punoće, održava idealan nivo hidratacije i osigurava optimalnu vlažnost i elastičnost u vanjskim slojevima kože. Nanesite svako jutro i veče, polako utiskujući u kožu.
Specifikacija
Brend Swiss Perfection
Pol Ženski
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Uz jedinstveno naslijeđe u tehnologiji ćelijske ekstrakcije, Swiss Perfection je na čelu vrhunske njege kože, proizvodeći vrhunske formule koje nude jasne i vidljive rezultate. Kao prvi brend koji je primenio tehnologiju ekstrakcije biljnih ćelija u kozmetici, Swiss Perfection, sa svojim prepoznatljivim Cellular Active IRISA® kompleksom, uživa reputaciju bez premca za performanse i prestiž. Vjerni svojoj vjeri u težnji za SwissEssence i Excellence, proizvodi brenda su formulisani, proizvedeni i pakirani od početka do kraja u Švicarskoj, s najboljim aktivnim sastojcima i u skladu s najvišim standardima kvalita. Konačno, primjenom ćelijske tehnologije u svojoj njezi kože, kompanija nastavlja naslijeđe pionirske švicarske porodice, čiji je cilj bio pružiti najnaprednija rješenja u njezi kože protiv starenja.
SWISS PERFECTION RS-28 Cellular Rejuvenation 30ml - W.SERUM Celularni serum za podmlađivanje 30ml za žene Proizvođač: Swiss Perfection Poreklo: Švajcarska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO SKOJ-A 57, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.