Brend meseca

Kilian

Kilian Hennessy, rođen u jednoj od najslavnijih francuskih dinastija proizvođača finih alkoholnih pića, prevodi senzibilitet i viziju naslijeđenu od svojih predaka u carstvo parfema. Kultura istraživanja vrhunskog luksuza i njegov odvažan pristup koji krši pravila definišu njegov istoimeni brend: KILIAN .

 

Osnovan prije više od jedne decenije 2007. godine od strane Kilian Hennessy-ja, KILIAN je lansiran sa opusom od deset mirisa koji prepričavaju ljubav i njene zabrane, grijeh i nevinost, tamu i svjetlost - dualnosti koje nastavljaju da oblikuju KILIAN kreacije, estetiku i pripovjedanje.

 

 

Danas, KILIAN nudi izbor mirisa u pet olfaktivnih porodica - The Fresh, The Narcotics, The Cellars,The Smokes i The Liquors. Od mračnih podruma u kojima se čuva konjak, njegovih uspomena iz djetinjstva, do najelegantnijih večeri u Parizu gdje želje lutaju slobodno ... KILIAN istražuje sam prostor koji miris dodiruje tako snažno, nevidljivo i neopozivo.

 

Istinski luksuz trebao bi trajati vječno, i kao takvi svi KILIAN PARIS mirisi i bočice su osmišljeni da se mogu dopuniti.

 


Vijesti

Predvodnici najnovijih skin care trendova stigli su u regiju

Slojevite beauty rutine, čini se, nisu više u fokusu jer je 2022. donijela pomalo drugačije trendove. Jedan od njih je skin minimalizam. Traga se za formulama i rutinama koje će u manje koraka donijeti bolji efekat, te omogućiti održivost i zaštitu okoline.

Saznaj više...

Amouage Interlude i Intrelude Black Iris – sitne razlike ali ista jedinstvena mirisna haromonija

Naš cilj je da budemo najbolja verzija sebe.” – izjavio je Marko Parsiegla, osnivač brenda Amoauge. Tim povodom, nastao je Interlude, koji je danas najprodavaniji, kultni, Amouage muški parfem. Interlude je parfem inspirisan haosom, koji se nalazi svuda oko nas.

Saznaj više...

Novi Kilian Liquors mirisi u Belodore radnji u Budimpešti

Kilian Liquors mirisi su stigli u naše radnje u Budimpešti. Senzacionalni after party mirisi koji odišu ekstravagancijom i bude posebno raspoloženje su dostupni od sada u Belodore prodavnici u glavnom gradu Mađarske.

Saznaj više...

Novi mirisi Acqua di Parma u Belodore radnjama

Novi sofisticirani mirisi poznatog parfemskog brenda Acqua di Parma su stigli u naše radnje. Od sada, Acqua di Parma Yuzu i Acqua di Parma Camelia parfemi su dostupni u Belodore radnjama, u Srbiji, Crnoj Gori i Mađarskoj.

Saznaj više...

Najtraženiji Tiziana Terenzi mirisi inspirisani morskim zvijezdama

Kolekcija Sea Star Tiziana Terenzi, privlači najviše pažnje kako u Belodore parfimerijama, tako i na društvenim mrežama. Mirisna magija u čarobnoj boci mami i uzdahe i poglede. Cijela kolekcija inspirisana je morskim zvijezdama, a sam povod za nastajanje Sea Star kolekcije leži u rođendanskom iznenađenju.

Saznaj više...