Brend meseca

Kilian

Kilian Hennessy, rođen u jednoj od najslavnijih francuskih dinastija proizvođača finih alkoholnih pića, prevodi senzibilitet i viziju naslijeđenu od svojih predaka u carstvo parfema. Kultura istraživanja vrhunskog luksuza i njegov odvažan pristup koji krši pravila definišu njegov istoimeni brend: KILIAN .

 

Osnovan prije više od jedne decenije 2007. godine od strane Kilian Hennessy-ja, KILIAN je lansiran sa opusom od deset mirisa koji prepričavaju ljubav i njene zabrane, grijeh i nevinost, tamu i svjetlost - dualnosti koje nastavljaju da oblikuju KILIAN kreacije, estetiku i pripovjedanje.

 

 

Danas, KILIAN nudi izbor mirisa u pet olfaktivnih porodica - The Fresh, The Narcotics, The Cellars,The Smokes i The Liquors. Od mračnih podruma u kojima se čuva konjak, njegovih uspomena iz djetinjstva, do najelegantnijih večeri u Parizu gdje želje lutaju slobodno ... KILIAN istražuje sam prostor koji miris dodiruje tako snažno, nevidljivo i neopozivo.

 

Istinski luksuz trebao bi trajati vječno, i kao takvi svi KILIAN PARIS mirisi i bočice su osmišljeni da se mogu dopuniti.

 


Vijesti

Predvodnici najnovijih skin care trendova stigli su u regiju

Slojevite beauty rutine, čini se, nisu više u fokusu jer je 2022. donijela pomalo drugačije trendove. Jedan od njih je skin minimalizam. Traga se za formulama i rutinama koje će u manje koraka donijeti bolji efekat, te omogućiti održivost i zaštitu okoline.

Saznaj više...

Još jedna Belodore parfimerija otvorena je u Novom Pazaru!

Nova Belodore parfimerija otvorena je 5.10.2023. godine u Novom Pazaru. Kupce očekuje prepoznatljiv Belodore stil, impresivno iskustvo kupovine u prijatnom ambijentu i veliki odabir najboljeg od niche parfema i premijum kozmetike.

Saznaj više...

Novi Kilian Liquors mirisi u Belodore radnji u Budimpešti

Kilian Liquors mirisi su stigli u naše radnje u Budimpešti. Senzacionalni after party mirisi koji odišu ekstravagancijom i bude posebno raspoloženje su dostupni od sada u Belodore prodavnici u glavnom gradu Mađarske.

Saznaj više...

Novi mirisi Acqua di Parma u Belodore radnjama

Novi sofisticirani mirisi poznatog parfemskog brenda Acqua di Parma su stigli u naše radnje. Od sada, Acqua di Parma Yuzu i Acqua di Parma Camelia parfemi su dostupni u Belodore radnjama, u Srbiji, Crnoj Gori i Mađarskoj.

Saznaj više...

Najtraženiji Tiziana Terenzi mirisi inspirisani morskim zvijezdama

Kolekcija Sea Star Tiziana Terenzi, privlači najviše pažnje kako u Belodore parfimerijama, tako i na društvenim mrežama. Mirisna magija u čarobnoj boci mami i uzdahe i poglede. Cijela kolekcija inspirisana je morskim zvijezdama, a sam povod za nastajanje Sea Star kolekcije leži u rođendanskom iznenađenju.

Saznaj više...