Brend meseca

Orto Parisi

Orto Parisi je projekat koji je osnovao Alessandro Gualtieri, kreator ranije poznatog, osobenog brenda - Nasomatto (“Ludi Nos“). Rođen u Italiji, Alessandro Gualtieri je započeo svoju karijeru kao student istorijskih parfimerijskih tehnika na njemačkom institutu za obuku, obrazovanje koje je brzo dopunjeno lekcijama iskusnog italijanskog bivšeg iseljenika kojeg je upoznao u jedinom gradskom baru. Gualtierijeva filozofija tvrdi da su naše čulne percepcije glavni katalizatori svih ljudskih akcija i donošenja odluka. Kao rezultat toga, on dizajnira svoje mirise da pojača određena osjećanja kod nosioca.

 

Kolekcija parfema nadahnuta sirovim mirisima života: tijela i zemlje, inspirisana je baštom u Pulji („orto“ na italijanskom znači „bašta“) u kojoj je kreator provodio ljeta sa svojim dedom, čije je ime Vincenzo Parisi.

 

 

Orto Parisi doživljava naše tijelo kao baštu, a njegove mirise kao pravo ogledalo duše. Prefinjeni i sofisticirani, ovi parfemski ekstrakti reprodukuju prirodne mirise tijela od kojih smo se odvikli, jer je višak duše postao nepodnošljiv do te mjere da je naš urođeni animalizam potisnut civilizacijom.

 

Svaka bočica parfema je ukrašena jedinstvenim poklopcem, napravljenim od materijala koji je povezan sa temom mirisa.

 


Vijesti

Predvodnici najnovijih skin care trendova stigli su u regiju

Slojevite beauty rutine, čini se, nisu više u fokusu jer je 2022. donijela pomalo drugačije trendove. Jedan od njih je skin minimalizam. Traga se za formulama i rutinama koje će u manje koraka donijeti bolji efekat, te omogućiti održivost i zaštitu okoline.

Saznaj više...

Još jedna Belodore parfimerija otvorena je u Novom Pazaru!

Nova Belodore parfimerija otvorena je 5.10.2023. godine u Novom Pazaru. Kupce očekuje prepoznatljiv Belodore stil, impresivno iskustvo kupovine u prijatnom ambijentu i veliki odabir najboljeg od niche parfema i premijum kozmetike.

Saznaj više...

Novi Kilian Liquors mirisi u Belodore radnji u Budimpešti

Kilian Liquors mirisi su stigli u naše radnje u Budimpešti. Senzacionalni after party mirisi koji odišu ekstravagancijom i bude posebno raspoloženje su dostupni od sada u Belodore prodavnici u glavnom gradu Mađarske.

Saznaj više...

Novi mirisi Acqua di Parma u Belodore radnjama

Novi sofisticirani mirisi poznatog parfemskog brenda Acqua di Parma su stigli u naše radnje. Od sada, Acqua di Parma Yuzu i Acqua di Parma Camelia parfemi su dostupni u Belodore radnjama, u Srbiji, Crnoj Gori i Mađarskoj.

Saznaj više...

Najtraženiji Tiziana Terenzi mirisi inspirisani morskim zvijezdama

Kolekcija Sea Star Tiziana Terenzi, privlači najviše pažnje kako u Belodore parfimerijama, tako i na društvenim mrežama. Mirisna magija u čarobnoj boci mami i uzdahe i poglede. Cijela kolekcija inspirisana je morskim zvijezdama, a sam povod za nastajanje Sea Star kolekcije leži u rođendanskom iznenađenju.

Saznaj više...