Novi mirisi Acqua di Parma u Belodore radnjama

Novi sofisticirani parfemi ekskluzivnog brenda Aqua di Parma stigli su u naše prodavnice. Parfemi Acqua di Parma Yuzu i Acqua di Parma Camelia od sada su dostupni u Belodore parfimerijama u Srbiji, Crnoj Gori i Mađarskoj.

Acqua di Parma parfemi, koji su svojim neobičnim kombinacijama mirisnih nota i veoma zanimljivim pakovanjima zarobili srca ljudi cijelog sveta od sada u svoju kolekciju senzacionalnih mirisa ubrajaju još dva mirisa koja su dostupna u našim radnjama – Acqua di Parma Yuzu i Acqua di Parma Camelia.

 

Acqua di Parma Yuzu parfem – miris koji budi sva Vaša čula

Svijetlucav i energičan parfem koji kombinuje gorkasto slatke tonove citrusa, među kojima se najviše ističe yuzu, mala voćka slična grejpfrutu neravne kore, dostupan je u našim Belodore radnjama. Yuzu je jedna od najrijeđih voćki u Japanu, a sada predstavlja „zlatno voće“ Acqua di Parme.

Zanosan Acqua di Parma Yuzu parfem objedinjuje gorko slatku aromu i sviježinu yuzu citrusa. U kombinaciji sa tonovima bergamota, lotusa, mimoze, ljubičice i jasmina, ovaj parfem nježno miluje i razbuđuje sva Vaša čula.

 

 

Acqua di Parma Camelia parfem – miris koji odiše elegancijom i prestižom

Acqua di Parma Camelia parfem u svom sastavu krije nevijerovatnu ljepotu kamelije, cvijeta koji je obožavan širom Dalekog Istoka. Ova orijentalna ruža predstavlja simbol čistote i beskrajne ljubavi, a svojim senzacionalnim mirisom očarava svakoga.

Elegantan miris cvijeta uz bergamot, žalfiju, magnoliju i jasmin sambac, pruža sofisticiran miris i fascinantan parfem koji odiše prestižom.

Posetite Belodore radnje u Srbiji, Crnoj Gori i Mađarskoj i izaberite mirise koji najviše gode Vašim čulima.

 

Vijesti

Predvodnici najnovijih skin care trendova stigli su u regiju

Slojevite beauty rutine, čini se, nisu više u fokusu jer je 2022. donijela pomalo drugačije trendove. Jedan od njih je skin minimalizam. Traga se za formulama i rutinama koje će u manje koraka donijeti bolji efekat, te omogućiti održivost i zaštitu okoline.

Saznaj više...

Amouage Interlude i Intrelude Black Iris – sitne razlike ali ista jedinstvena mirisna haromonija

Naš cilj je da budemo najbolja verzija sebe.” – izjavio je Marko Parsiegla, osnivač brenda Amoauge. Tim povodom, nastao je Interlude, koji je danas najprodavaniji, kultni, Amouage muški parfem. Interlude je parfem inspirisan haosom, koji se nalazi svuda oko nas.

Saznaj više...

Novi Kilian Liquors mirisi u Belodore radnji u Budimpešti

Kilian Liquors mirisi su stigli u naše radnje u Budimpešti. Senzacionalni after party mirisi koji odišu ekstravagancijom i bude posebno raspoloženje su dostupni od sada u Belodore prodavnici u glavnom gradu Mađarske.

Saznaj više...

Novi mirisi Acqua di Parma u Belodore radnjama

Novi sofisticirani mirisi poznatog parfemskog brenda Acqua di Parma su stigli u naše radnje. Od sada, Acqua di Parma Yuzu i Acqua di Parma Camelia parfemi su dostupni u Belodore radnjama, u Srbiji, Crnoj Gori i Mađarskoj.

Saznaj više...

Najtraženiji Tiziana Terenzi mirisi inspirisani morskim zvijezdama

Kolekcija Sea Star Tiziana Terenzi, privlači najviše pažnje kako u Belodore parfimerijama, tako i na društvenim mrežama. Mirisna magija u čarobnoj boci mami i uzdahe i poglede. Cijela kolekcija inspirisana je morskim zvijezdama, a sam povod za nastajanje Sea Star kolekcije leži u rođendanskom iznenađenju.

Saznaj više...