Nova Belodore parfimerija otvorena je u TC Galerija

U Tržnom centru “Galerija”, najvećem tržnom centru na Balkanu, otvorena je nova Belodore parfimerija u Srbiji 28. decembra.

Niche parfemi nalaze se na novoj adresi - Bulevar Vudro Vilsona broj 12. Više od 40 ekskluzivnih brendova parfema i kozmetike sada su dostupni svim ljubiteljima kvaliteta i raskoši. Kupovina u Belodore prodavnici predstavlja posebno iskustvo i nezaboravno mirisno putovanje na koje će Vas odvesti mirisi sa kakvim se niste upoznali do sada. Na lokaciji gdje stanuje luksuz nalazi se i nova Belodore prodavnica sa ponudom unikatnih parfema, visokokvalitetne kozmetike i očaravajućih mirisa za kuću. Posijetite nas i saznajte kako miriše umijetnost.

Naše ljubazno osoblje pomoći će Vam pri odabiru parfema za Vas ili dragu osobu, a moći ćete da saznate i najljepše priče, koje se kriju iza svakog brenda. Magija ovdje ne prestaje, jer Vas očekuje 15% popusta na kupovinu niche parfema i kozmetike do 13. januara 2021. godine.

Očekujemo Vas u Galeriji!

 

Vijesti

Predvodnici najnovijih skin care trendova stigli su u regiju

Slojevite beauty rutine, čini se, nisu više u fokusu jer je 2022. donijela pomalo drugačije trendove. Jedan od njih je skin minimalizam. Traga se za formulama i rutinama koje će u manje koraka donijeti bolji efekat, te omogućiti održivost i zaštitu okoline.

Saznaj više...

Amouage Interlude i Intrelude Black Iris – sitne razlike ali ista jedinstvena mirisna haromonija

Naš cilj je da budemo najbolja verzija sebe.” – izjavio je Marko Parsiegla, osnivač brenda Amoauge. Tim povodom, nastao je Interlude, koji je danas najprodavaniji, kultni, Amouage muški parfem. Interlude je parfem inspirisan haosom, koji se nalazi svuda oko nas.

Saznaj više...

Novi Kilian Liquors mirisi u Belodore radnji u Budimpešti

Kilian Liquors mirisi su stigli u naše radnje u Budimpešti. Senzacionalni after party mirisi koji odišu ekstravagancijom i bude posebno raspoloženje su dostupni od sada u Belodore prodavnici u glavnom gradu Mađarske.

Saznaj više...

Novi mirisi Acqua di Parma u Belodore radnjama

Novi sofisticirani mirisi poznatog parfemskog brenda Acqua di Parma su stigli u naše radnje. Od sada, Acqua di Parma Yuzu i Acqua di Parma Camelia parfemi su dostupni u Belodore radnjama, u Srbiji, Crnoj Gori i Mađarskoj.

Saznaj više...

Najtraženiji Tiziana Terenzi mirisi inspirisani morskim zvijezdama

Kolekcija Sea Star Tiziana Terenzi, privlači najviše pažnje kako u Belodore parfimerijama, tako i na društvenim mrežama. Mirisna magija u čarobnoj boci mami i uzdahe i poglede. Cijela kolekcija inspirisana je morskim zvijezdama, a sam povod za nastajanje Sea Star kolekcije leži u rođendanskom iznenađenju.

Saznaj više...