Nova Belodore parfimerija otvorena je u TC Galerija

U Tržnom centru “Galerija”, najvećem tržnom centru na Balkanu, otvorena je nova Belodore parfimerija u Srbiji 28. decembra.

Niche parfemi nalaze se na novoj adresi - Bulevar Vudro Vilsona broj 12. Više od 40 ekskluzivnih brendova parfema i kozmetike sada su dostupni svim ljubiteljima kvaliteta i raskoši. Kupovina u Belodore prodavnici predstavlja posebno iskustvo i nezaboravno mirisno putovanje na koje će Vas odvesti mirisi sa kakvim se niste upoznali do sada. Na lokaciji gdje stanuje luksuz nalazi se i nova Belodore prodavnica sa ponudom unikatnih parfema, visokokvalitetne kozmetike i očaravajućih mirisa za kuću. Posijetite nas i saznajte kako miriše umijetnost.

Naše ljubazno osoblje pomoći će Vam pri odabiru parfema za Vas ili dragu osobu, a moći ćete da saznate i najljepše priče, koje se kriju iza svakog brenda. Magija ovdje ne prestaje, jer Vas očekuje 15% popusta na kupovinu niche parfema i kozmetike do 13. januara 2021. godine.

Očekujemo Vas u Galeriji!

 

Vijesti

Predvodnici najnovijih skin care trendova stigli su u regiju

Slojevite beauty rutine, čini se, nisu više u fokusu jer je 2022. donijela pomalo drugačije trendove. Jedan od njih je skin minimalizam. Traga se za formulama i rutinama koje će u manje koraka donijeti bolji efekat, te omogućiti održivost i zaštitu okoline.

Saznaj više...

Još jedna Belodore parfimerija otvorena je u Novom Pazaru!

Nova Belodore parfimerija otvorena je 5.10.2023. godine u Novom Pazaru. Kupce očekuje prepoznatljiv Belodore stil, impresivno iskustvo kupovine u prijatnom ambijentu i veliki odabir najboljeg od niche parfema i premijum kozmetike.

Saznaj više...

Novi Kilian Liquors mirisi u Belodore radnji u Budimpešti

Kilian Liquors mirisi su stigli u naše radnje u Budimpešti. Senzacionalni after party mirisi koji odišu ekstravagancijom i bude posebno raspoloženje su dostupni od sada u Belodore prodavnici u glavnom gradu Mađarske.

Saznaj više...

Novi mirisi Acqua di Parma u Belodore radnjama

Novi sofisticirani mirisi poznatog parfemskog brenda Acqua di Parma su stigli u naše radnje. Od sada, Acqua di Parma Yuzu i Acqua di Parma Camelia parfemi su dostupni u Belodore radnjama, u Srbiji, Crnoj Gori i Mađarskoj.

Saznaj više...

Najtraženiji Tiziana Terenzi mirisi inspirisani morskim zvijezdama

Kolekcija Sea Star Tiziana Terenzi, privlači najviše pažnje kako u Belodore parfimerijama, tako i na društvenim mrežama. Mirisna magija u čarobnoj boci mami i uzdahe i poglede. Cijela kolekcija inspirisana je morskim zvijezdama, a sam povod za nastajanje Sea Star kolekcije leži u rođendanskom iznenađenju.

Saznaj više...