Editions de Parfums Frederic Malle Une Rose - Uniseks parfemska voda

Editions de Parfums Frederic Malle Une Rose - Uniseks parfemska voda

Editions de Parfums Frederic Malle Bigarade Concentree - Uniseks parfemska voda

Editions de Parfums Frederic Malle Bigarade Concentree - Uniseks parfemska voda

Editions de Parfums Frederic Malle Vetiver Extraordinaire - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 60,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
FM58501
O parfemu: Veoma neobičan sa svojom prevelikom dozom vetivera (blizu 25 posto, tri puta više nego što ga sadrže drugi parfemi vetivera), “Vétiver Extraordinaire” je izazvao novi entuzijazam za ovu kategoriju klasičnih muških mirisa. Ovdje Dominique Ropion uvodi novu esenciju haićanskog vetivera, lišenu gorkog ruba, koju kombinuje sa pet drvenih nota kako bi potaknuo različite aspekte mirisa. Rezultat je iznenađujuće svjež, hrskav i harmoničan. Temeljito uglačana, gotovo pročišćena nota koja izražava esenciju vetivera, a da nikada ne slijedite laki put. O parfimeru: Dominique Ropion se obučavao je u legendarnoj laboratoriji Roure Bertrand Dupont prije nego što je otišao raditi sa Jean-Louis Sieuzac-om, jednim od velikih svjetskih tehničara parfimerije. Danas je zvjezdani parfimer na IFF-u. Ono što Ropionov rad čini posebnim je mješavina preciznosti i slobode, te njegova težnja da stvori nove, harmonične akorde uparujući sastojke, koji su polarne suprotnosti. Avanturist koji se prepušta instinktu, Dominique Ropion je takođe izuzetno rigorozan u završnim fazama formulacije svakog od svojih mirisa.
Specifikacija
Brend Editions de Parfums Frederic Malle
Pol Muški
Baza (base note) Mošus, Hrastova mahovina
Srce (middle note) Kedar, Sandalovina, Vetiver
Glava (top note) Bergamot, Pomorandža gorka, Roze biber
Tip mirisa mošusni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Les Editions de Parfums Frédéric Malle je nastao 2000. godine kao proizvod Frédéric Malle-ove odlučnosti da se bori za parfimeriju i vrati joj stari sjaj. Vodeći najveće svjetske parfimere do samog vrhunca njihove umjetnosti, on im daje potpunu slobodu stvaranja, opskrbljujući ih izuzetnim sirovinama i ne namećući vremenska ili budžetska ograničenja niti marketinška ograničenja. Rođen u svijetu parfema, sa više od trideset godina iskustva, Frédéric Malle je danas najveći stručnjak za parfimeriju. Nekonvencionalan i esteta koji se ne može klasifikovati, on nudi umjetnicima priliku da se istaknu, potiče ih da razviju vlastiti idiom i slavi njihovu kreativnost. I tako se iz svake saradnje rađa remek-delo – parfem čiji je kreator dovoljno ponosan da ga potpiše svojim imenom, po prvi put.
FREDERIC MALLE VETIVER EXTRAORDINAIRE 50ml EDP Parfemska voda u spreju 50ml Unisex Proizvođac: Frederic Malle Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Oktobar 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.