Editions de Parfums Frederic Malle Carnal Flower - Uniseks parfemska voda

Editions de Parfums Frederic Malle Carnal Flower - Uniseks parfemska voda

Editions de Parfums Frederic Malle Vetiver Extraordinaire - Uniseks parfemska voda

Editions de Parfums Frederic Malle Vetiver Extraordinaire - Uniseks parfemska voda

Editions de Parfums Frederic Malle L`Eau D`Hiver - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 57,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
FM58513
O parfemu: Miris potpuno vlastiti, čist, oštar, ali i topao. Beskonačan izvor sigurnosti. Transparentnost vode povezuje mekoću bijelog heliotropa, irisa i meda za najnježniju kompoziciju koju možete zamisliti. Jean-Claude Ellena je krenuo u kreiranje prve vodice Eau Chaude, gurajući svoj skromni, minimalistički stil izvan tradicionalnih granica. Ovdje on spajaju dva ekstrema mirisnog spektra u blag, krhki miris nove vrste. O parfimeru: Rođen u porodici parfimera iz Grassa, Jean-Claude Ellena je kao tinejdžer uveden u umjetnost razvoja mirisa. Samouk, svoje kreacije definira kao “poeziju sjećanja”. Svakodnevni mirisi, voštani podovi, čista posteljina, koža, stari džemper — njegova su najveća inspiracija. Jean Claude Ellena nikada ne podiže ton, iako se čuje glasno i jasno. Njegov potpis je jednostavan, minimalistički i moderan. Njegov stil se često poredi sa akvarelima ili kamernom muzikom.
Specifikacija
Brend Editions de Parfums Frederic Malle
Pol Unisex
Baza (base note) Heliotrope, Perunika
Glava (top note) Bergamot
Tip mirisa cvetni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Les Editions de Parfums Frédéric Malle je nastao 2000. godine kao proizvod Frédéric Malle-ove odlučnosti da se bori za parfimeriju i vrati joj stari sjaj. Vodeći najveće svjetske parfimere do samog vrhunca njihove umjetnosti, on im daje potpunu slobodu stvaranja, opskrbljujući ih izuzetnim sirovinama i ne namećući vremenska ili budžetska ograničenja niti marketinška ograničenja. Rođen u svijetu parfema, sa više od trideset godina iskustva, Frédéric Malle je danas najveći stručnjak za parfimeriju. Nekonvencionalan i esteta koji se ne može klasifikovati, on nudi umjetnicima priliku da se istaknu, potiče ih da razviju vlastiti idiom i slavi njihovu kreativnost. I tako se iz svake saradnje rađa remek-delo – parfem čiji je kreator dovoljno ponosan da ga potpiše svojim imenom, po prvi put.
FREDERIC MALLE L`EAU D`HIVER 50ml EDP UNISEX Parfemska voda u spreju 50ml uniseks Proizvođac: Frederic Malle Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Novembar 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.