Escentric Molecules Molecule 05 - Uniseks toaletna voda u spreju

Escentric Molecules Molecule 05 - Uniseks toaletna voda u spreju

Escentric Molecules Molecule 04 - Uniseks toaletna voda u spreju

Escentric Molecules Molecule 04 - Uniseks toaletna voda u spreju

Escentric Molecules Escentric 05 - Uniseks toaletna voda u spreju

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 90,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
EM52065
Escentric Molecules Escentric 05 je novi uniseks miris, lansiran 2020. Bazira se na kashmeranu i ima neobično složen karakter za jedan molekul. Kombinuje obuhvatajuću, mošusnu mekoću sa suvom, aromatičnom drvenastošću i slatkom smolnom borovom notom. U mirisu se nalazi oko 15% kašmerana - koji ovom mirisu daje borovu toplinu. Ova fantastična formula takodje sadrži kompleks bergamota kako bi stvari bile lagane, narandžu, sastojak koji u sebi nosi emotivan ton, vedar i srećan. Lovor i ruzmarin su tipične Mediteranske biljke sa pikantnom svežinom, smreka donosi biljni tonus, a čempres je veoma suvo, oštro drvo. Labdanum i mastika su takođe dva tipično mediteranska sastojka. Mastika je smola koju proizvodi malo drvo koja raste naročito u blizini mora. Ideja kreatora parfema bila je da ponovo stvori iskustvo boravka na ostrvu na Mediteranu.
Specifikacija
Brend Escentric Molecules
Pol Unisex
Baza (base note) Ambroxan, Cistus creticus, Iso E Super, Labdanum, Mastika, Mošus
Srce (middle note) Čempres, Frezija, Perunika, Jasmin drvo
Glava (top note) Bosiljak, Bergamot, Smokva, Hedione, Kleka, Lovorike, Pomorandža, Ruzmarin
Tip mirisa sviježi, drvenasti
Tip proizvoda Toaletna voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Escentric Molecules je lansiranio parfimer Geza Schoen 2006. godine i od tada su postali apsolutni svetski fenomen. Njihov uspjeh leži u potpuno jedinstvenoj kompoziciji koja se cesto gradi na snazi jedinstvene komponente mirisa. Ključni sastojak ovih parfema je aromatski molekul "Iso E Super" koji ne postoji u prirodi - napravljen je u laboratoriji 1973. godine. Mirisi su predstavljeni u binarnim parovima, a svaki par istražuje jednu aromu - molekul na dva različita načina. Escentric Molecules su vrlo neobični i dugotrajni. Napravljeni su za ljude koji vole da pronađu ekstravagantne i originalne stvari.
ESC MOLECULES ESCENTRIC 05 CASED 30ml EDT Toaletna voda 30ml uniseks Proizvođač: Escentric Molecules Poreklo: Velika Britanija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži..