Escentric Molecules Molecule 01 + Iris - Uniseks toaletna voda

Escentric Molecules Molecule 01 + Iris - Uniseks toaletna voda

Escentric Molecules Escentric 05 - Uniseks toaletna voda u spreju

Escentric Molecules Escentric 05 - Uniseks toaletna voda u spreju

Escentric Molecules Molecule 05 - Uniseks toaletna voda u spreju

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 80,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
EM52067
Escentric Molecules Molecule 05 sastoji se od jedinstvenog i čistog molekula kašmerana. Za jedan molekul, kašmeran ima neobično složen karakter. Kombinuje obuhvatajuću, mošusnu mekoću sa suvom, aromatičnom drvenastošću i slatkom smolnom borovom notom. Molecule 05 je novi uniseks miris, predstavljen 2020. godine.
Specifikacija
Brend Escentric Molecules
Pol Unisex
Tip mirisa mošusni, drvenasti
Tip proizvoda Toaletna voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Escentric Molecules je lansiranio parfimer Geza Schoen 2006. godine i od tada su postali apsolutni svetski fenomen. Njihov uspjeh leži u potpuno jedinstvenoj kompoziciji koja se cesto gradi na snazi jedinstvene komponente mirisa. Ključni sastojak ovih parfema je aromatski molekul "Iso E Super" koji ne postoji u prirodi - napravljen je u laboratoriji 1973. godine. Mirisi su predstavljeni u binarnim parovima, a svaki par istražuje jednu aromu - molekul na dva različita načina. Escentric Molecules su vrlo neobični i dugotrajni. Napravljeni su za ljude koji vole da pronađu ekstravagantne i originalne stvari.
ESC MOLECULE 05 CASED 30ml EDT Toaletna voda u spreju 30ml za uniseks Proizvođac: Escentric Molecules Poreklo: Velika Britanija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta sa očima isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži