Escentric Molecules Escentric 05 - Uniseks toaletna voda u spreju

Escentric Molecules Escentric 05 - Uniseks toaletna voda u spreju

Escentric Molecules Escentric 04 - Uniseks toaletna voda u spreju

Escentric Molecules Escentric 04 - Uniseks toaletna voda u spreju

Escentric Molecules Molecule 04 - Uniseks toaletna voda u spreju

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 80,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
EM26502
U srcu Molecule 04 je molekul Javanola, koji sandalovinu stavlja u potpuno novu dimenziju. Javanol je molekul koji zadržava sjaj i izdržljivost prirodne sandalovine, ali je čist i proziran poput nijednog sandalovog drveta u prirodi. Molecule 04 je savršen miris za sve nezavisne žene i muškarce koji žive prema svojim pravilima.
Specifikacija
Brend Escentric Molecules
Pol Unisex
Baza (base note) Javanol
Srce (middle note) Javanol
Glava (top note) Javanol
Tip mirisa drvenasti
Tip proizvoda Toaletna voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Escentric Molecules je lansiranio parfimer Geza Schoen 2006. godine i od tada su postali apsolutni svetski fenomen. Njihov uspjeh leži u potpuno jedinstvenoj kompoziciji koja se cesto gradi na snazi jedinstvene komponente mirisa. Ključni sastojak ovih parfema je aromatski molekul "Iso E Super" koji ne postoji u prirodi - napravljen je u laboratoriji 1973. godine. Mirisi su predstavljeni u binarnim parovima, a svaki par istražuje jednu aromu - molekul na dva različita načina. Escentric Molecules su vrlo neobični i dugotrajni. Napravljeni su za ljude koji vole da pronađu ekstravagantne i originalne stvari.
ESC MOLECULE 04 EDT 30ML Toaletna voda u spreju 30ml unisex Proizvođac: Escentric Molecules Poreklo: Velika Britanija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.