Escentric Molecules Molecule 01 + Patchouli - Uniseks toaletna voda

Escentric Molecules Molecule 01 + Patchouli - Uniseks toaletna voda

Escentric Molecules Molecule 01 + Iris - Uniseks toaletna voda

Escentric Molecules Molecule 01 + Iris - Uniseks toaletna voda

Escentric Molecules Molecule 01 + Mandarin - Uniseks toaletna voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 155,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
EM59033
”Kod mandarine je najvažniji taj prvi mirisni udarac, tako je živa, zrači sa kože blistavom citrusnom svežinom, ali to nije sve, ona je vrlo moćna i aromatična. Predivan sastojak. Njegova transparentnost znači da brzo nestane. Ovde sam ga dodirnuo sa malo dodatnog senčenja da bih ga produžio i koristio sastojke mandarine koji se obično koristi kod aroma za dodavanje super sočnosti. Onda, kako ta nota počunje da bledi, počinje Molekul 01 koji donosi topli erogeni osećaj koji se poigrava sa tom zanimljivom svežinom. Neobično je da gornja nota poput mandarine i ISO E Super plešu ovako zajedno bez bilo kojih drugih sastojaka između njih. Kada mandarina kompletno izbledi, ostaje Molekul 01 u svoj svojoj jednostavnosti. To je ono što mi se dopada u ovom mirisu - ovo možda jeste ples za dvoje, ali se priča kompletno menja od početka do kraja.” Geza Schoen
Specifikacija
Brend Escentric Molecules
Pol Unisex
Glava (top note) Iso E Super, Mandarina narandža
Tip mirisa vocni
Tip proizvoda Toaletna voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Escentric Molecules je lansiranio parfimer Geza Schoen 2006. godine i od tada su postali apsolutni svetski fenomen. Njihov uspjeh leži u potpuno jedinstvenoj kompoziciji koja se cesto gradi na snazi jedinstvene komponente mirisa. Ključni sastojak ovih parfema je aromatski molekul "Iso E Super" koji ne postoji u prirodi - napravljen je u laboratoriji 1973. godine. Mirisi su predstavljeni u binarnim parovima, a svaki par istražuje jednu aromu - molekul na dva različita načina. Escentric Molecules su vrlo neobični i dugotrajni. Napravljeni su za ljude koji vole da pronađu ekstravagantne i originalne stvari.
EM MOLECULE 01 + MANDARIN EDT 100ml Toaletna voda 100ml uniseks Proizvođač: Escentric Molecules Poreklo:Velika Britanija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Novembar 2022 Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.