Escentric Molecules Molecule 01 + Mandarin - Uniseks toaletna voda

Escentric Molecules Molecule 01 + Mandarin - Uniseks toaletna voda

Escentric Molecules Molecule 01 + Patchouli - Uniseks toaletna voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 135,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
EM59035
”Pačuli je jedinstveno prirodan. Za razliku od 99% sastojaka parfema, vezujemo ga za jedan određeni period, za šezdesete i sedamdesete i taj boemski duh. Ima taj cool drvenasti miris. Volim ga zbog te njegove ćudljive lepote. Ovde sam koristio dva različita pačulija. Najveći deo je Patchouli Coeur koji je vrlo čista i mekana frakcija ulja pačulija sa uklonjenom prvom notom koja podseća na kamfor. Takođe sam uključio i ulje pačulija iz Indonezije kako bih zaokružio sa top notama. Rezultat je sofisticirani, čisti pačuli koji se savršeno slaže sa Molekulom 01.” Geza Schoen
Specifikacija
Brend Escentric Molecules
Pol Unisex
Glava (top note) Iso E Super, Pačuli, List indonezijskog pačulija
Tip mirisa drvenasti
Tip proizvoda Toaletna voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Escentric Molecules je lansiranio parfimer Geza Schoen 2006. godine i od tada su postali apsolutni svetski fenomen. Njihov uspjeh leži u potpuno jedinstvenoj kompoziciji koja se cesto gradi na snazi jedinstvene komponente mirisa. Ključni sastojak ovih parfema je aromatski molekul "Iso E Super" koji ne postoji u prirodi - napravljen je u laboratoriji 1973. godine. Mirisi su predstavljeni u binarnim parovima, a svaki par istražuje jednu aromu - molekul na dva različita načina. Escentric Molecules su vrlo neobični i dugotrajni. Napravljeni su za ljude koji vole da pronađu ekstravagantne i originalne stvari.
EM MOLECULE 01 + PATCHOULI EDT 100ml Toaletna voda 100ml uniseks Proizvođač: Escentric Molecules Poreklo:Velika Britanija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jul 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.