Escentric Molecules Escentric 03 - Uniseks toaletna voda

Escentric Molecules Escentric 03 - Uniseks toaletna voda

Escentric Molecules Escentric 01 - Uniseks toaletna voda

Escentric Molecules Escentric 01 - Uniseks toaletna voda

Escentric Molecules Molecule 02 - Uniseks toaletna voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 80,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
EM13804
Escentric Molecules Molecule 02 sastoji se od čistog i jedinstvenog molekula ambroksana, najbolje mirisne komponente ambre, koja je ujedno i jedan od najstarijih i najcenjenijih mirisnih sastojaka. Ambroksan ima suptilni senzualni kvalitet, sa blistavim dugotrajnim isušivanjem. Obaviće vas vrlo prijatnom, baršunastom, toplom, suptilnom, a istovremeno prijatno slatkom notom. Molecule 02 će vas očarati svojim orijentalnim notama i začinice vam svaki dan.
Specifikacija
Brend Escentric Molecules
Pol Unisex
Baza (base note) Ambroxan
Srce (middle note) Ambroxan
Glava (top note) Ambroxan
Tip mirisa orijentalni
Tip proizvoda Toaletna voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Escentric Molecules je lansiranio parfimer Geza Schoen 2006. godine i od tada su postali apsolutni svetski fenomen. Njihov uspjeh leži u potpuno jedinstvenoj kompoziciji koja se cesto gradi na snazi jedinstvene komponente mirisa. Ključni sastojak ovih parfema je aromatski molekul "Iso E Super" koji ne postoji u prirodi - napravljen je u laboratoriji 1973. godine. Mirisi su predstavljeni u binarnim parovima, a svaki par istražuje jednu aromu - molekul na dva različita načina. Escentric Molecules su vrlo neobični i dugotrajni. Napravljeni su za ljude koji vole da pronađu ekstravagantne i originalne stvari.
ESC MOLECULE 02 EDT 100ML Toaletna voda u spreju 100ml unisex Proizvođac: Escentric Molecules Poreklo: Velika Britanija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Januar 2023 Rok trajanja označen na ambalaži Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.