Etat Libre d`Orange You or Someone Like You - Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange You or Someone Like You - Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange Tom of Finland - Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange Tom of Finland - Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange Une Amourette - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 150,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
ELDO35159
Da li je to prolazna pomisao, trenutni ulov oka, kratak ulazak ili nešto drugo? Da li će potrajati, da li će trajati zauvek? Zar je uopšte bitno? Ovo je sada, ovo je kako se osećate. U jednom posebnom momentu u vremenu. I šta god da se desi, napravićete neizbrisivo sećanje. Note prave kompleksni prikaz, daleko od jednostavnog, prolaznog, iluzornog. Citrus neroli-ja, pikantan i cvetni, meša se sa mekim, elegantnim irisom. Slatkoća vanile je temperament akigalawood-a, posebnom destilacijom patchouli-ja koji stvara drvenast osećaj. Une amourette - moderni sastav, ali kao ikona mode ili strastvena veza, bezvremenski. Ovo je parfem za ženu, koji muškarac želi da zapamti, a možda i da nosi.
Specifikacija
Brend Etat Libre d`Orange
Pol Unisex
Srce (middle note) Absolut vanile
Glava (top note) Perunika, Neroli
Tip mirisa cvetni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kada je Etienne de Swardt 2006. godine stvorio svoju parfemsku kuću, bilo je jedino ispravno i prirodno da joj dodijeli ovo ime, da oda počast svom rodnom mjestu i onome što ona predstavlja. U Južnoj Africi, Etat Libre d'Orange, narančasta slobodna država, bila je autonomna suverena republika koja je 1854. proglasila nezavisnost od britanske vladavine. Etat Libre d'Orange je proglašenje ove nezavisnosti. Etjen je formirao svoju kuću sa idejom da započne revoluciju. Željeo je da stvori izazovnu parfumeriju, kako bi se oslobađali od tradicionalnih ograničenja. Zamišljao je parfeme ljuto oslobođene, opasno ljupke. Lepršav, pretjeran, savršen. Ponekad skandalozne, uvjek ukusne. Parfemi za život i ljubav i vođenje ljubavi.
ELDO UNE AMOURETTE EDP 100 ml. Parfemska voda u spreju 100ml uniseks Proizvođač: Etat Libre D`Orange Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.