Etro Udaipur - Uniseks parfemska voda

Etro Udaipur - Uniseks parfemska voda

Etro Musk - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 170,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
E37133
Musk EdP je limitirano izdanje koje oslikava miris svežeg vazduha posle kiše; najavljen kao opuštajuća i osvežavajuća aroma elegantnog mošusa, šume i cveća, klasičnog i modernog. Kompozicija ostaje verna originalu sa citrusima u uvodnim notama, belom ružom i šumom u srcu, te drveno-mošusnom podlogom.
Specifikacija
Brend Etro
Pol Unisex
Baza (base note) Mošus, Sandalovina
Srce (middle note) Kedar, Sandalovina, Bela ruža
Glava (top note) Bergamot, Grejp, Limun verbena
Tip mirisa cvetni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Etro je italijanska modna kuća i proizvođač tkanina, dodataka, kožne galanterije, odjeće i mirisa. Osnovao ga je 1968. godine Gimmo Etro, i još uvjek je porodični posao. Mirisi, boje, misli i Etro parfemi filtrirani su u slikovnici poput albuma s receptima. Nova ideja koja nas podsjeća da je baš kao što je kuvanje hrane bio prvi znak civilizacije, parfemi još jedan uzvišeni znak civilizacije, možda najmisteriozniji i najuzbudljiviji jer su neprolazni, efermerni, nevidljivi. Ovo još više intrigira i privlači u Etrovoj knjizi, jer podstiče naš pogled da pričamo o mirisu, mami oči da nam golicaju nosnice, koristeći boju da potakne želju za parfemom, spajajuci tekstove i slike, poigrava se s našom maštom.
ETRO MUSK 100ml EDP Parfemska voda 100ml unisex Proizvođač: Etro S.P.A. Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. . Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.