Etro Musk - Uniseks parfemska voda

Etro Musk - Uniseks parfemska voda

Etro Via Verri - Uniseks toaletna voda

Etro Via Verri - Uniseks toaletna voda

Etro Udaipur - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
E34879
Udaipur evocira i leto na Mediteranu i u vrtovima Maharadže. To je himna veštini Italijanskih majstora, magiji Indije i mnogim vezama između ova dva sveta, koji su s vremenom istkali priču o mašti. Kompozicija je izgrađena oko čarobnog sambac jasmina. Sveža nota dovodi do bogatog cvetnog srca u kojem jasmin podržavaju gardenija, cvet lotusa i magnolija. U osnovnim notama su mošus, drvo kašmira i pačuli.
Specifikacija
Brend Etro
Pol Unisex
Baza (base note) Kašmir, Mošus, Pačuli
Srce (middle note) Gardenija, Jasmin drvo, Lotus
Glava (top note) Bergamot, Magnolija, Roze biber
Tip mirisa cvetni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Etro je italijanska modna kuća i proizvođač tkanina, dodataka, kožne galanterije, odjeće i mirisa. Osnovao ga je 1968. godine Gimmo Etro, i još uvjek je porodični posao. Mirisi, boje, misli i Etro parfemi filtrirani su u slikovnici poput albuma s receptima. Nova ideja koja nas podsjeća da je baš kao što je kuvanje hrane bio prvi znak civilizacije, parfemi još jedan uzvišeni znak civilizacije, možda najmisteriozniji i najuzbudljiviji jer su neprolazni, efermerni, nevidljivi. Ovo još više intrigira i privlači u Etrovoj knjizi, jer podstiče naš pogled da pričamo o mirisu, mami oči da nam golicaju nosnice, koristeći boju da potakne želju za parfemom, spajajuci tekstove i slike, poigrava se s našom maštom.
ETRO UDAIPUR 100ml EDP Parfemska voda 100ml unisex Proizvođač: Etro S.P.A. Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalažiUpozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.