Giardino Benessere Oceania - Uniseks parfemski ekstrakt

Giardino Benessere Oceania - Uniseks parfemski ekstrakt

Giardino Benessere Tethys - Uniseks parfemski ekstrakt

Giardino Benessere Tethys - Uniseks parfemski ekstrakt

Giardino Benessere Hashabis - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
GB50817
Hashabis je aromatičan miris za žene i muškarce. Giardino Benessere lansirao ga je 2019. Nos iza ovog mirisa je Paolo Terenzi. Gornje note su crveno voće i zelene note. Srednje note su kanabis i crveno voće. Osnovne note su kedar i mošus.
Specifikacija
Brend Giardino Benessere
Pol Unisex
Baza (base note) Kedar, Mošus
Srce (middle note) Kanabis, Crveno voće
Glava (top note) Zelene note, Crveno voće
Tip mirisa aromaticni, vocni, biljni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Potpuno inspirisana prirodom i psihofizičkim blagostanjem proizilazi iz kreativne i vizionarske mašte Paola i Tiziane Terenzi. Giardino Benessere izražava novi koncept radikalnog šik luksuza, u njemu se nalaze drevne i konkretne prirodne vrijednosti, za parfeme koji se ne žele samo nositi, već žele da se žive u svakom dahu. Talasi blagostanja koji mogu izazvati pozitivne emocije kod onih koji su opijeni ovim nektarima. Dragocjene i prirodne šume velike ličnosti, izraz su najstarijeg i najselektivnijeg parfumerija. Predivni ako se nose pojedinačno, svaki sa svojim originalnim i prirodom inspirisanim raspoloženjem, uzvišeni kad se spoje poput talasa nošenih vjetrom. Ovi se mirisi mogu mješati da bi se stvorio novi personalizovani i jedinstveni miris sa svakom kombinacijom.
"GIARDINO BENESSERE HASHABIS edp 100ml Parfemska voda 100ml unisex Proizvođac: Giardino Benessere Poreklo: Italija Uvoznik i distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tosin Bunar 54, Beograd Uvoz: Jul 2019. Godina proizvodnje 2019. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi. "