Giardino Benessere Hashabis - Uniseks parfemska voda

Giardino Benessere Hashabis - Uniseks parfemska voda

Giardino Benessere Febe - Uniseks parfemski ekstrakt

Giardino Benessere Febe - Uniseks parfemski ekstrakt

Giardino Benessere Tethys - Uniseks parfemski ekstrakt

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 235,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
GB36855
Tethys Giardino Benessere je miris za žene i muškarce. Tethys je predstavljen 2018. godine. Nos ovog mirisa je Paolo Terenzi. Gornje note su kafa, jasmin, vanila, čokolada; u srednjim notama su damaska ruža, jasmin i ambra; osnovne note su pačuli, kedar, mošus i cvet vanile.
Specifikacija
Brend Giardino Benessere
Pol Unisex
Baza (base note) Kedar, Mošus, Pačuli, Vanilin cvet
Srce (middle note) Amber, Jasmin drvo, Ruža
Glava (top note) Čokolada, Kafa, Jasmin drvo
Tip mirisa balsamicni, zacinski
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Potpuno inspirisana prirodom i psihofizičkim blagostanjem proizilazi iz kreativne i vizionarske mašte Paola i Tiziane Terenzi. Giardino Benessere izražava novi koncept radikalnog šik luksuza, u njemu se nalaze drevne i konkretne prirodne vrijednosti, za parfeme koji se ne žele samo nositi, već žele da se žive u svakom dahu. Talasi blagostanja koji mogu izazvati pozitivne emocije kod onih koji su opijeni ovim nektarima. Dragocjene i prirodne šume velike ličnosti, izraz su najstarijeg i najselektivnijeg parfumerija. Predivni ako se nose pojedinačno, svaki sa svojim originalnim i prirodom inspirisanim raspoloženjem, uzvišeni kad se spoje poput talasa nošenih vjetrom. Ovi se mirisi mogu mješati da bi se stvorio novi personalizovani i jedinstveni miris sa svakom kombinacijom.
GIARDINO BENESSERE TETHYS Extrait 100ml Ekstrakt Parfema 100ml unisex Proizvođac: Giardino Benessere Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.