Giardino Benessere Rea - Uniseks parfemski ekstrakt

Giardino Benessere Rea - Uniseks parfemski ekstrakt

Giardino Benessere White Musk - Uniseks parfemska voda

Giardino Benessere White Musk - Uniseks parfemska voda

Giardino Benessere Kronos - Uniseks parfemski ekstrakt

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
GB36852
Kronos Giardino Benessere je miris za žene i muškarce. Kronos je predstavljen 2018. Nos iza ovog parfema je Paolo Terenzi. Gornje note su koren irisa, iris, beli karanfil i cvet narandže. Srednje note su ruža, cimet, crni biber i ambra. Osnovne note su sandalovina, vanila, mošus i oud.
Specifikacija
Brend Giardino Benessere
Pol Unisex
Baza (base note) Mošus, Agar, Sandalovina, Vanila
Srce (middle note) Amber, Crni biber, Cimet, Ruža
Glava (top note) Perunika, Koren Perunike, Pomorandžin cvet, Beli karanfil
Tip mirisa cvetni, zacinski, drvenasti
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Potpuno inspirisana prirodom i psihofizičkim blagostanjem proizilazi iz kreativne i vizionarske mašte Paola i Tiziane Terenzi. Giardino Benessere izražava novi koncept radikalnog šik luksuza, u njemu se nalaze drevne i konkretne prirodne vrijednosti, za parfeme koji se ne žele samo nositi, već žele da se žive u svakom dahu. Talasi blagostanja koji mogu izazvati pozitivne emocije kod onih koji su opijeni ovim nektarima. Dragocjene i prirodne šume velike ličnosti, izraz su najstarijeg i najselektivnijeg parfumerija. Predivni ako se nose pojedinačno, svaki sa svojim originalnim i prirodom inspirisanim raspoloženjem, uzvišeni kad se spoje poput talasa nošenih vjetrom. Ovi se mirisi mogu mješati da bi se stvorio novi personalizovani i jedinstveni miris sa svakom kombinacijom.
GIARDINO BENESSERE KRONOS Extrait 100ml Ekstrakt Parfema 100ml unisex Proizvođac: Giardino Benessere Poreklo: Italija Uvoznik i distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tosin Bunar 54, Beograd Uvoz: Decembar 2018. Godina proizvodnje 2018. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi. "