Giardino Benessere Kronos - Uniseks parfemski ekstrakt

Giardino Benessere Kronos - Uniseks parfemski ekstrakt

Giardino Benessere Rosa Dorotea - Uniseks parfemska voda

Giardino Benessere Rosa Dorotea - Uniseks parfemska voda

Giardino Benessere White Musk - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
GB23649
White Musk Giardino Benessere je miris za žene i muškarce. White Musk predstavljen je 2015. godine. Nos koji stoji iza ovog mirisa je Paolo Terenzi. Opuštajuća i osvežavajuća esencija, idealna za ljude koji traže unutrašnje blagostanje.
Specifikacija
Brend Giardino Benessere
Pol Unisex
Baza (base note) Kedar, Gajak drvo, Mošus
Srce (middle note) Jasmin drvo, Bela orhideja, Ilang-Ilang
Glava (top note) Bergamot, Frezija, Breskva
Tip mirisa cvetni, mošusni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Potpuno inspirisana prirodom i psihofizičkim blagostanjem proizilazi iz kreativne i vizionarske mašte Paola i Tiziane Terenzi. Giardino Benessere izražava novi koncept radikalnog šik luksuza, u njemu se nalaze drevne i konkretne prirodne vrijednosti, za parfeme koji se ne žele samo nositi, već žele da se žive u svakom dahu. Talasi blagostanja koji mogu izazvati pozitivne emocije kod onih koji su opijeni ovim nektarima. Dragocjene i prirodne šume velike ličnosti, izraz su najstarijeg i najselektivnijeg parfumerija. Predivni ako se nose pojedinačno, svaki sa svojim originalnim i prirodom inspirisanim raspoloženjem, uzvišeni kad se spoje poput talasa nošenih vjetrom. Ovi se mirisi mogu mješati da bi se stvorio novi personalizovani i jedinstveni miris sa svakom kombinacijom.
GB WHITE MUSK Edp 100ml Parfemska voda u spreju 100ml uniseks Proizvođac: Giardino Benessere Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO SKOJ-A 57, Podgorica Uvoz: MAJ 2019. Godina proizvodnje: 2019. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi