Goldfield & Banks Pacific Rock Moss - Uniseks parfem

Goldfield & Banks Pacific Rock Moss - Uniseks parfem

Goldfield & Banks White Sandalwood - Uniseks parfem

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 155,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
GAB67899
Sofisticiran miris koji je istovremeno i egzotičan i bogato uzbudljiv. Bijela sandalovina i amber pružaju utešnu osnovu, dok šafran, biber i timijan stvaraju egzotičnu suvu toplotu, ublaženu srednjom notom slatke puderaste turske ruže. Divan, utješan i elegantan.
Specifikacija
Brend Goldfield & Banks
Pol Unisex
Baza (base note) Šafran, Sandalovina
Srce (middle note) Belo cveće, Turska ruža
Glava (top note) Biber, Majčina dušica
Tip mirisa zacinski
Tip proizvoda Parfem
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Autohtone esencije koje se nikada ranije nijesu koristile Legenda kaže da se sandalovina rađa i raste na poljima zlata Australije... Naši parfemi su kreirani u Australiji, obezbjeđujući najviši nivo kreativnosti. Svaki od njih je pedantno izradio Dimitri Veber (Dimitri Weber), osnivač Goldfield & Banks-a, u saradnji sa najpoznatijim francuskim i australijskim parfemskim kućama i njihovim domaćim parfimerima. Autohtone esencije koje se nikada ranije nijesu koristile Legenda kaže da se sandalovina rađa i raste na poljima zlata Australije... Naši parfemi su kreirani u Australiji, obezbjeđujući najviši nivo kreativnosti. Svaki od njih je pedantno izradio Dimitri Veber (Dimitri Weber), osnivač Goldfield & Banks-a, u saradnji sa najpoznatijim francuskim i australijskim parfemskim kućama i njihovim domaćim parfimerima.
Goldfield & Banks White Sandalwood 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml uniseks Proizvođač: Goldfield & Banks Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Oktobar 2022. Rok trajanja od otvaranja označen na ambalaži Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.