Goldfield & Banks Blue Cypress - Uniseks parfem

Goldfield & Banks Blue Cypress - Uniseks parfem

Goldfield & Banks White Sandalwood - Uniseks parfem

Goldfield & Banks White Sandalwood - Uniseks parfem

Goldfield & Banks Pacific Rock Moss - Uniseks parfem

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
GAB67900
Iskoristite dan i doživite trenutak čistog blaženstva uz ovaj svjež parfem sa vodenim notama. Prepoznatljiva morska nota ukrašena aromatičnim esencijama dovodi vas u bujnu šetnju obalom tokom savršenog ljetnjeg dana. Kedrovo drvo daje ovom parfemu čvrstu osnovu na kojoj otkriva svjež, morski miris koji govori o ljetnjim danima ronjenja u plavim vodama Australije. Miris za muškarce i žene, inspirisan talasima koji se razbijaju o suncem obasjane stijene i dugim danima koji se pretvaraju u tople ljetnje noći.
Specifikacija
Brend Goldfield & Banks
Pol Unisex
Baza (base note) Amber, Kedar drvo, Mošus
Srce (middle note) Žalfija
Glava (top note) Vodene note, Italijanski limun
Tip mirisa vodenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Autohtone esencije koje se nikada ranije nijesu koristile Legenda kaže da se sandalovina rađa i raste na poljima zlata Australije... Naši parfemi su kreirani u Australiji, obezbjeđujući najviši nivo kreativnosti. Svaki od njih je pedantno izradio Dimitri Veber (Dimitri Weber), osnivač Goldfield & Banks-a, u saradnji sa najpoznatijim francuskim i australijskim parfemskim kućama i njihovim domaćim parfimerima. Autohtone esencije koje se nikada ranije nijesu koristile Legenda kaže da se sandalovina rađa i raste na poljima zlata Australije... Naši parfemi su kreirani u Australiji, obezbjeđujući najviši nivo kreativnosti. Svaki od njih je pedantno izradio Dimitri Veber (Dimitri Weber), osnivač Goldfield & Banks-a, u saradnji sa najpoznatijim francuskim i australijskim parfemskim kućama i njihovim domaćim parfimerima.
Goldfield & Banks Pacific Rock Moss 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml uniseks Proizvođač: Goldfield & Banks Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Oktobar 2022. Rok trajanja od otvaranja označen na ambalaži Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.