Kilian Paris Vodka On The Rocks Refillable - Uniseks parfemska voda

Kilian Paris Vodka On The Rocks Refillable - Uniseks parfemska voda

Kilian Paris Moonlight In Heaven Refillable - Uniseks parfemska voda

Kilian Paris Moonlight In Heaven Refillable - Uniseks parfemska voda

Kilian Paris Pearl Oud Refillable - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 360,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
KI51573
Poput idealnog bisera, Pearl Oud je zaokružen i gladak - koktel začinjenog šafrana i crnog bibera svetluca sa puderastim irisom na otvaranju. Raskošna priroda bisera ostvaruje se u srcu parfema sa bujnim buketom jasmina, turske ruže i ilang ilanga. Pearl Oud otkriva retko sušenje sa intenzivnim animalnim akordom ouda, dragocenog pačulija i kastoreuma.
Specifikacija
Brend Kilian Paris
Pol Unisex
Baza (base note) Agar drvo, Kastoreum
Srce (middle note) Perunika, Ruža, Ilang-Ilang, Turska ruža
Glava (top note) Crni biber, Šafran
Tip mirisa amber, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Nasljednik duge linije proizvođača konjaka koji su bili pioniri u luksuzu, Kilian je odlučio da preuzme baklju porodične tradicije. Njegova sjećanja na detinjstvo uključuju porodične podrume konjaka. Podsjećajući na „anđeoski udeo“ kao dio svog naslijedstva, on je odveden u svijet parfumerije. "Anđeoski udeo" je ono što Hennessova kuća naziva procenat koji - neobjašnjivo - isparava iz podruma konjaka, poput dara bogovima. Mnogi od Kilianovih mirisa danas nose sjećanje na to djetinjstvo, podsjećajući na šećer u alkoholu i drvo bačvi konjaka.
KILIAN PEARL OUD REFILLABLE EDP 50ml Parfemska voda u spreju 50ml unisex Proizvođac: BY KILIAN SAS Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.