Laboratorio Olfattivo Esvedra - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Esvedra - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Alkemi - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Alkemi - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Cozumel - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
LO53466
Prikupljajući odraze sa prošlog putovanja, nos je u olfaktornu piramidu uneo nešto meksičkog sunca, dahove aromatičnog bilja pomešanih sa intimnim mirisom muške kože i divljim mirisima udaljenog ostrva. Ovaj aromatični, strastveni miris neprestano oscilira između topline i hladnoće. Divlji i narcisoidni, spaja note svežeg duvana, indijske konoplje i baršunastog drveta, nudeći lagani dodir na koži koji postaje prepoznatljiviji kada prođe kroz čula. To je zaista nov način hvatanja senzualnosti u parfemu.
Specifikacija
Brend Laboratorio Olfattivo
Pol Unisex
Baza (base note) Kedar drvo, Tamjan, Sandalovina, Tonka zrno
Srce (middle note) Amber, Indijska konoplja, Plavi duvan, Nota žalfije
Glava (top note) Bergamot, Vijetnamski bosiljak
Tip mirisa aromaticni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Laboratorio Olfattivo je novi poduhvat posvjećen umjetničkoj parfimeriji. Nudi inovativnu kolekciju mirisa u kojoj vodeću ulogu imaju umjetničko istraživanje i umjetnost pravljenja parfema. To je umjetnička radionica u stalnom vrenju, podstaknuta parfemskim umjetnicima koji rade u potpunoj slobodi, bez ikakvih ograničenja u svojoj kreativnosti. Volimo da ga smatramo magičnim prostorom u kojem se spajaju inspiracije, ideje, vizije i poduhvati najeklektičnijih noseva trenutno na sceni, stvarajući kreativne iskre i fragmente snova koje Laboratorio Olfattivo potom pretvara u fine mirise. Laboratorio Olfattivo je novi poduhvat posvjećen umjetničkoj parfimeriji. Nudi inovativnu kolekciju mirisa u kojoj vodeću ulogu imaju umjetničko istraživanje i umjetnost pravljenja parfema. To je umjetnička radionica u stalnom vrenju, podstaknuta parfemskim umjetnicima koji rade u potpunoj slobodi, bez ikakvih ograničenja u svojoj kreativnosti. Volimo da ga smatramo magičnim prostorom u kojem se spaj
LAB.OLFATTIV COZUMEL 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml uniseks Proizvođač: KAON LAB S.r.l. Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jul 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.