Laboratorio Olfattivo Rosamunda - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Rosamunda - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Cozumel - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Cozumel - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Esvedra - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
LO53477
Es Vedra je ostrvo smešteno u Mediteranu, sa magnetskim šarmom i puno kontrasta. Legenda želi da je ostrvo ostatak mitske Atlantide ili ostrvo sirena Homerovog sećanja. Veoma lepo i sugestivno za svoj divlji aspekt, fragmentisano kiselim stenama koje su u suprotnosti sa spontanom vegetacijom, gde su magnetizam i priroda ovog ostrva inspirisali Pjera Gijoma u stvaranju Esvedre, nove vizije vetivera. Esvedra, parfem u kome sukobljene strane žive zajedno i iznenađujuće se tope. U Esvedri se privlače suprotnosti i vole se dok plodno zelenilo prirode raste i oživljava na zemlji šibanu vetrom i suncem opečenu.
Specifikacija
Brend Laboratorio Olfattivo
Pol Unisex
Baza (base note) Listovi korijandera
Srce (middle note) Limun Petitgrain, Mošus
Glava (top note) Vetiver, Névénolide
Tip mirisa aromaticni, citrusni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Laboratorio Olfattivo je novi poduhvat posvjećen umjetničkoj parfimeriji. Nudi inovativnu kolekciju mirisa u kojoj vodeću ulogu imaju umjetničko istraživanje i umjetnost pravljenja parfema. To je umjetnička radionica u stalnom vrenju, podstaknuta parfemskim umjetnicima koji rade u potpunoj slobodi, bez ikakvih ograničenja u svojoj kreativnosti. Volimo da ga smatramo magičnim prostorom u kojem se spajaju inspiracije, ideje, vizije i poduhvati najeklektičnijih noseva trenutno na sceni, stvarajući kreativne iskre i fragmente snova koje Laboratorio Olfattivo potom pretvara u fine mirise. Laboratorio Olfattivo je novi poduhvat posvjećen umjetničkoj parfimeriji. Nudi inovativnu kolekciju mirisa u kojoj vodeću ulogu imaju umjetničko istraživanje i umjetnost pravljenja parfema. To je umjetnička radionica u stalnom vrenju, podstaknuta parfemskim umjetnicima koji rade u potpunoj slobodi, bez ikakvih ograničenja u svojoj kreativnosti. Volimo da ga smatramo magičnim prostorom u kojem se spaj
LAB.OLFATTIV ESVEDRA 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml uniseks Proizvođač: KAON LAB S.r.l. Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jul 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.