Mancera Wild Leather - Uniseks parfemska voda

Mancera Wild Leather - Uniseks parfemska voda

Mancera Black Line - Uniseks parfemska voda

Mancera Black Line - Uniseks parfemska voda

Mancera Lemon Line - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 100,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
MA20372

Mancera Lemon Line odiše dubinom i privlačnošću koju je brižljivo njegovao dizajner Pierre Montale. Uniseks parfemska voda lansirana je 2014. godine s upečatljivim citrusno-aromatičnim karakterom koji je dugotrajan. Limun i narandža, zajedno sa lavandom, pružaju svjež i čist otvor sa slatkoćom koja ostaje prisutna kroz miris. Bijeli cvijet koji podsjeća na cvjetove pomorandže se rascvjetava u srcu i nastavlja da privlači dodajući nove cvjetne i zemljane elemente u akordu sa geranijumom i amberom, ispod kojih se nalazi toplina hrastove mahovine i mošusa, obavijajući čula. Limunaste note dokazuju da jednostavnost može biti nevjerovatno seksi.

Specifikacija
Brend Mancera
Pol Unisex
Baza (base note) Hrastova mahovina, Beli mošus
Srce (middle note) Amber, Geranijum, Belo cveće
Glava (top note) Lavanda, Limun, Pomorandža
Tip mirisa aromaticni, citrusni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Mancera mirisi čuvaju tajne Orijenta, beskrajne pustinje, vrelog sunca i bezvremenske ljepote. Napravljeni su od najfinijih aromatičnih sastojaka kao što su drvo agar, dragocjene smole, koža ili šafran. Svi parfemi Mancera učiniće da se osjećate jedinstveno i maženo. Brend je osnovan 2008. u Parizu na inicijativu Al Athara, jednog od najvećih distributera mirisa na području Persijskog zaliva, čineći Mancera parfeme jednim od najautentičnijih mirisa za ljubitelje orijentalnih mirisa. Na osnovu dugogodišnjeg iskustva, vlasnik „Al Hthar“ zamolio je grupu dizajnera i parfimera, uključujući Pierre Montale-a koji je svjetski poznat po svojoj Montale kolekciji, da stvore veliko-umetnički brend parfema. Mancera parfemi namjerno se razlikuju od tipičnih marki za orijentalne mirise. Ideja je od samog početka bila stvaranje intenzivnih, visoko koncentrisanih parfema koji su pretežno privlačni zapadnoj klijenteli, sa izvanrednim oud mirisima.

MAN LEMON LINE EDP 60ml

Parfemska voda u spreju 60ml unisex

Proizvođac:Mancera

Porijeklo:Francuska

Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO SKOJ-A 57, Podgorica

Uvoz: Jun 2021.

Godina proizvodnje: 2021.

Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja.

Sastav: Oznacen na ambalazi. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode.

Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.