Mancera Aoud Blue Notes - Uniseks parfemska voda

Mancera Aoud Blue Notes - Uniseks parfemska voda

Mancera Lemon Line - Uniseks parfemska voda

Mancera Lemon Line - Uniseks parfemska voda

Mancera Wild Leather - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
MA20381
Intenzivan, ali suptilan, seksi, ali sofisticiran, Wild Leather je miris dizajniran da okrene glave… nežno. Moćan i harizmatičan miris. Mancera Wild Leather je odvažan i intenzivan čipre cvetni miris koji mogu nositi i žene i muškarci. Započinje svežim Sicilijanskim bergamotom postavljenim na vrhu srednjih nota Bugarske ruže, ljubičice i pačulija. Njegov intenzivan karakter potiče od zemljane, drvenaste osnove koja se sastoji od hrastove mahovine, guaiac drveta, belog mošusa, ambera i istaknute note kože. Velike dugotrajnosti, ovo je miris za one koji vole da ostave utisak. Iako je to miris koji privlači pažnju, može se i prilagoditi mnogim prilikama. Suptilni nagoveštaji ruže i ljubičice stapaju se sa intenzivnijim notama. To je posebno divan izbor za sve koji uživaju u izrazitom i nepogrešivom mirisu kože.
Specifikacija
Brend Mancera
Pol Unisex
Baza (base note) Amber, Intenzivna koža, Hrastova mahovina, Drvene note
Srce (middle note) Bugarska ruža, Pačuli lišće, Ljubičica
Glava (top note) Bergamot sa Sicilije
Tip mirisa cipre, cvetni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Mancera mirisi čuvaju tajne Orijenta, beskrajne pustinje, vrelog sunca i bezvremenske ljepote. Napravljeni su od najfinijih aromatičnih sastojaka kao što su drvo agar, dragocjene smole, koža ili šafran. Svi parfemi Mancera učiniće da se osjećate jedinstveno i maženo. Brend je osnovan 2008. u Parizu na inicijativu Al Athara, jednog od najvećih distributera mirisa na području Persijskog zaliva, čineći Mancera parfeme jednim od najautentičnijih mirisa za ljubitelje orijentalnih mirisa. Na osnovu dugogodišnjeg iskustva, vlasnik „Al Hthar“ zamolio je grupu dizajnera i parfimera, uključujući Pierre Montale-a koji je svjetski poznat po svojoj Montale kolekciji, da stvore veliko-umetnički brend parfema. Mancera parfemi namjerno se razlikuju od tipičnih marki za orijentalne mirise. Ideja je od samog početka bila stvaranje intenzivnih, visoko koncentrisanih parfema koji su pretežno privlačni zapadnoj klijenteli, sa izvanrednim oud mirisima.
MAN WILD LEATHER EDP 60ml Parfemska voda u spreju 60ml unisex Proizvođac:Mancera Poreklo:Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.