Matiere Premiere Santal Austral - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere Santal Austral - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere Parisian Musc - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere Parisian Musc - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere Bois d`Ebene - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 145,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
MP69310
Pačvork od tamnog drveta iz cijelog svijeta, BOIS D'EBENE je elegantan i dugotrajan drvenasti miris. Guaiac drvo (Guaiac Wood) iz Paragvaja je pojačano indonežanskim pačulijem (Indonesian Patchouli) i indijskim kipriolom (Indian Cypriol). Ulje Cabreuva (Cabreuva Oil) iz Brazila daje sladni dodir, dok bobice kleke naglašavaju začinski svježi drvenasti karakter.
Specifikacija
Brend Matiere Premiere
Pol Unisex
Baza (base note) Cabreuva
Srce (middle note) Gvajak ulje
Glava (top note) Cipriol, Bobice kleke
Tip mirisa aromaticni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Matiere Premiere u prevodu znači ’’sirovi materijali’’. Svi mirisi su izgrađeni oko jednog centralnog prirodnog sastojka koji se koristi u najvećoj dozi. Orelijen Gišar (Aurélien Guichard) je osnivač i parfimer kuće. Radi na relaciji Pariz-Gras (Grasse). On je vrhunski parfimer koji je sarađivao sa brendovima kao što su Gucci, Narciso Rodriguez, Burberry… i kreirao je mnogo bestselera za ove i druge brendove. Orelijen Gišar proizvodi sopstvene ruže i tuberoze na svojoj organskoj farmi koja se nalazi u regionu Gras.
Matiere Premiere Bois d`Ebene 100mlEDP Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođac: Matiere Premiere Poreklo: France Uvoznik i Distributer:DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Mart 2023 Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi