Matiere Premiere Bois d`Ebene - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere Bois d`Ebene - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere Cologne Cedrat - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere Cologne Cedrat - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere Parisian Musc - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 155,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
MP69309
PARISIAN MUSC je urbani, moderni drveni mošus napravljen od dragocjene sjemenke Ambrette (Ambrette Seed) iz Perua, jedinog biljnog mošusa u paleti parfimera. Kedrovo ulje donosi dugotrajan drvenasti trag. Mošusni aspekt je pojačan ambretolidom i ambroksanom. Note smokvinog lista naglašavaju biljni karakter.
Specifikacija
Brend Matiere Premiere
Pol Unisex
Baza (base note) Kedar
Srce (middle note) Slez mošusni
Glava (top note) Smokvin list
Tip mirisa mošusni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Matiere Premiere u prevodu znači ’’sirovi materijali’’. Svi mirisi su izgrađeni oko jednog centralnog prirodnog sastojka koji se koristi u najvećoj dozi. Orelijen Gišar (Aurélien Guichard) je osnivač i parfimer kuće. Radi na relaciji Pariz-Gras (Grasse). On je vrhunski parfimer koji je sarađivao sa brendovima kao što su Gucci, Narciso Rodriguez, Burberry… i kreirao je mnogo bestselera za ove i druge brendove. Orelijen Gišar proizvodi sopstvene ruže i tuberoze na svojoj organskoj farmi koja se nalazi u regionu Gras.
Matiere Premiere Parisian Musc 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođac: Matiere Premiere Poreklo: France Uvoznik i Distributer:DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Mart 2023 Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi