Matiere Premiere Encens Suave - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere Encens Suave - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere Bois d`Ebene - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere Bois d`Ebene - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere Santal Austral - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 35,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
MP69311
SANTAL AUSTRAL je napravljen na bazi organskog ulja sandalovine (Sandalwood Oil) iz Australije. Osnivač i parfimer Orelijen Gišar (Aurélien Guichard) odlučio je da istakne kremastu, baršunastu stranu pomoću note bademovog mlijeka i Iris Absolute Tuscany. Benzoin Absolute Laos i Tonka Bean Absolute Venezuela donose dugotrajnu udobnost i izazivaju zavisnost.
Specifikacija
Brend Matiere Premiere
Pol Unisex
Baza (base note) Benzoin, Tonka
Srce (middle note) Sandalovina
Glava (top note) Iris
Tip mirisa amber, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Matiere Premiere u prevodu znači ’’sirovi materijali’’. Svi mirisi su izgrađeni oko jednog centralnog prirodnog sastojka koji se koristi u najvećoj dozi. Orelijen Gišar (Aurélien Guichard) je osnivač i parfimer kuće. Radi na relaciji Pariz-Gras (Grasse). On je vrhunski parfimer koji je sarađivao sa brendovima kao što su Gucci, Narciso Rodriguez, Burberry… i kreirao je mnogo bestselera za ove i druge brendove. Orelijen Gišar proizvodi sopstvene ruže i tuberoze na svojoj organskoj farmi koja se nalazi u regionu Gras.
Matiere Premiere Santal Austral 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođac: Matiere Premiere Poreklo: France Uvoznik i Distributer:DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Mart 2023 Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi