Matiere Premiere Parisian Musc - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere Parisian Musc - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere Cologne Cedrat - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 32,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
MP69308
Inspirisan mirisom kore citrusa koju lomite između prstiju i izgrađen oko ulja kalabrijskog citrona (Calabrian Citron oil), COLOGNE CEDRAT traje mnogo sati. Svjež začinski karakter donose crni i ružičasti biber, dok italijanski bergamot i Maté Absolute Paraguay pojačavaju trag čajne note.
Specifikacija
Brend Matiere Premiere
Pol Unisex
Baza (base note) Yerba mate
Srce (middle note) Citrus
Glava (top note) Crni biber, Roze biber
Tip mirisa aromaticni, citrusni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Matiere Premiere u prevodu znači ’’sirovi materijali’’. Svi mirisi su izgrađeni oko jednog centralnog prirodnog sastojka koji se koristi u najvećoj dozi. Orelijen Gišar (Aurélien Guichard) je osnivač i parfimer kuće. Radi na relaciji Pariz-Gras (Grasse). On je vrhunski parfimer koji je sarađivao sa brendovima kao što su Gucci, Narciso Rodriguez, Burberry… i kreirao je mnogo bestselera za ove i druge brendove. Orelijen Gišar proizvodi sopstvene ruže i tuberoze na svojoj organskoj farmi koja se nalazi u regionu Gras.
Matiere Premiere Cologne Cedrat 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođac: Matiere Premiere Poreklo: France Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Mart 2023 Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi