Matiere Premiere Parisian Musc Hair Mist - Uniseks sprej za kosu

Matiere Premiere Parisian Musc Hair Mist - Uniseks sprej za kosu

Matiere Premiere Crystal Saffron - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere Crystal Saffron - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere Neroli Oranger - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 32,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
MP69350
Zaronite u srce blistavog cvijeta narandže. Svježi živopisni aspekt cvijeta narandže (Orange Blossom) iz Tunisa ističu italijanski bergamot (Italian Bergamot) i ulje nerolija (Neroli Oil) iz Libana. Cvjetni mošus (Floral Musk) i ilang ilang (Ylang Ylang) sa Komorskih ostrva pojačavaju cvjetni karakter koji ga obuhvata.
Specifikacija
Brend Matiere Premiere
Pol Unisex
Baza (base note) Mošus, Ilang-Ilang
Srce (middle note) Pomorandžin cvet
Glava (top note) Neroli
Tip mirisa cvetni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Matiere Premiere u prevodu znači ’’sirovi materijali’’. Svi mirisi su izgrađeni oko jednog centralnog prirodnog sastojka koji se koristi u najvećoj dozi. Orelijen Gišar (Aurélien Guichard) je osnivač i parfimer kuće. Radi na relaciji Pariz-Gras (Grasse). On je vrhunski parfimer koji je sarađivao sa brendovima kao što su Gucci, Narciso Rodriguez, Burberry… i kreirao je mnogo bestselera za ove i druge brendove. Orelijen Gišar proizvodi sopstvene ruže i tuberoze na svojoj organskoj farmi koja se nalazi u regionu Gras.
Matiere Premiere Neroli Oranger 50ml EDP Parfemska voda u spreju 50ml unisex Proizvođac: Matiere Premiere Poreklo: France Uvoznik i Distributer:DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Mart 2023 Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi