Matiere Premiere Neroli Oranger - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere Neroli Oranger - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere French Flower - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere French Flower - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere Crystal Saffron - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 155,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
MP69316
Oštar i mekan, CRYSTAL SAFFRON naglašava kontradiktornosti njegovog glavnog sastojka koji izaziva zavisnost, ulje šafrana iz Grčke (Saffron Oil Greece), koji se smatra najkvalitetnijim šafranom na svijetu. Habanolide mošus (Habanolide Musk) pojačava savremeni, rodno neutralni karakter, Ambroksan naglašava ležeran stav. Ulje tamjana iz Somalije (Incense Oil Somalia) ističe projekciju i unosi teksturu u miris.
Specifikacija
Brend Matiere Premiere
Pol Unisex
Baza (base note) Ambroxan
Srce (middle note) Šafran
Glava (top note) Tamjan, Mošus
Tip mirisa amber, zacinski
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Matiere Premiere u prevodu znači ’’sirovi materijali’’. Svi mirisi su izgrađeni oko jednog centralnog prirodnog sastojka koji se koristi u najvećoj dozi. Orelijen Gišar (Aurélien Guichard) je osnivač i parfimer kuće. Radi na relaciji Pariz-Gras (Grasse). On je vrhunski parfimer koji je sarađivao sa brendovima kao što su Gucci, Narciso Rodriguez, Burberry… i kreirao je mnogo bestselera za ove i druge brendove. Orelijen Gišar proizvodi sopstvene ruže i tuberoze na svojoj organskoj farmi koja se nalazi u regionu Gras.
Matiere Premiere Crystal Saffron 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođac: Matiere Premiere Poreklo: France Uvoznik i Distributer:DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Mart 2023 Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi