Montale Fantastic Oud - Uniseks parfemska voda

Montale Fantastic Oud - Uniseks parfemska voda

Montale The New Rose - Uniseks parfemska voda

Montale The New Rose - Uniseks parfemska voda

Montale Aqua Gold - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
MO35186
Mirisna kreacija inspirisana pejzažom prelepog ostrva Capri, koja kombinuje svežinu lavande i citrusnog voća iz Italije, sa zanosnim notama jasmina, cveta narandže, kedrovog drveta, kože i belog mošusa.
Specifikacija
Brend Montale
Pol Unisex
Baza (base note) Koža, Beli mošus
Srce (middle note) Jasmin drvo, Cvet pomorandže
Glava (top note) Kedar drvo, Citrusi
Tip mirisa vocni, citrusni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Francuski niche parfemi Montale poznati su po svojoj ljubavi prema mirisima sa Orijenta i Arabije i svojoj očaravajućoj istoriji. Svaka boca kombinuje misterioznu atmosferu Istoka i strast svog tvorca i osnivača, Pjera Montalea. Montale je osnovao u Parizu 2003. godine Pierre Montale, za mnoge misteriozni dizajner parfema, koji je proveo neko vrijeme u Saudijskoj Arabiji, gdje je kreirao parfeme za plemiće, kraljeve i kraljice. Nakon povratka u Pariz, počeo je da stvara originalne mirise. Za svoje mirise uvijek bira prirodne materijale najvišeg kvaliteta, naročito rijetko drveće. Često sadrže i orlovo drvo, poznato kao oud. Često ih nazivaju i „tečno zlato“. Parfemi Montale brzo su postali čvrsti favoriti i dobili su pozitivne ocene i od kupaca i od kritičara parfema. Parfemi Montale vam nude priliku da krenete stazom koja na svakom ćošku nudi novo otkrice ili novu avanturu.
MON AQUA GOLD 100ML EDP Parfemska voda 100ml unisex Proizvođac: Montale Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Maj 2020. Godina proizvodnje 2020. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.