Montale  Day Dreams - Uniseks parfemska voda

Montale Day Dreams - Uniseks parfemska voda

Montale  Arabians - Uniseks parfemska voda

Montale Arabians - Uniseks parfemska voda

Montale Black Aoud Intense - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 158,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
MO33692

Zamislite eleganciju crnog oud-a, sa savršenim uparivanjem drskih ruža i blagog, šumskog oud-a i sandalovine. Sada zastanite u prisustvu i projekciji intenzivnog crnog oud-a. To je poput pratnje harmoničnog hora uz pjesmu - dragocjeni Kambodžijski oud uveličan je listovima bogatog, zemljanog Indonezijskog pačulija i nagovještajem mandarine. Ponosna ruža stapa se sa moćnom mošusnom šumom, za toplo, snažno novo poprimanje originalnog remek-djela. PARFEMSKI EKSTRAKT / Visoka koncentracija

Specifikacija
Brend Montale
Pol Unisex
Baza (base note) Mandarina
Srce (middle note) Mošus, Pačuli
Glava (top note) Ruža
Tip mirisa drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Francuski niche parfemi Montale poznati su po svojoj ljubavi prema mirisima sa Orijenta i Arabije i svojoj očaravajućoj istoriji. Svaka boca kombinuje misterioznu atmosferu Istoka i strast svog tvorca i osnivača, Pjera Montalea. Montale je osnovao u Parizu 2003. godine Pierre Montale, za mnoge misteriozni dizajner parfema, koji je proveo neko vrijeme u Saudijskoj Arabiji, gdje je kreirao parfeme za plemiće, kraljeve i kraljice. Nakon povratka u Pariz, počeo je da stvara originalne mirise. Za svoje mirise uvijek bira prirodne materijale najvišeg kvaliteta, naročito rijetko drveće. Često sadrže i orlovo drvo, poznato kao oud. Često ih nazivaju i „tečno zlato“. Parfemi Montale brzo su postali čvrsti favoriti i dobili su pozitivne ocene i od kupaca i od kritičara parfema. Parfemi Montale vam nude priliku da krenete stazom koja na svakom ćošku nudi novo otkrice ili novu avanturu.

MON BLACK AOUD 50ml EDP

Parfemska voda 50ml unisex

Proizvođač: Montale

Porijeklo: Francuska

Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd

Uvoz: Novembar 2020.

Godina proizvodnje 2020.

Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.