Montale Orchid Powder - Uniseks parfemska voda

Montale Orchid Powder - Uniseks parfemska voda

Montale Black Aoud Intense - Uniseks parfemska voda

Montale Black Aoud Intense - Uniseks parfemska voda

Montale Day Dreams - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 115,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
MO33698
Podsećanje na tople letnje noći u Grčkoj, gde je dnevna svetlost beskrajna. Vazduh priziva miris narandžinog cveta, jasmina i mandarine. Neroli, gardenija sa Tahitija i sandalovo drvo bude noć u iznenađujuće carstvo vanile i kokosa.
Specifikacija
Brend Montale
Pol Unisex
Baza (base note) Kokos, Sandalovina, Vanila
Srce (middle note) Jasmin drvo, Neroli, Cvet tijare
Glava (top note) Pomorandžin cvet, Mandarine
Tip mirisa cvetni, vocni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Francuski niche parfemi Montale poznati su po svojoj ljubavi prema mirisima sa Orijenta i Arabije i svojoj očaravajućoj istoriji. Svaka boca kombinuje misterioznu atmosferu Istoka i strast svog tvorca i osnivača, Pjera Montalea. Montale je osnovao u Parizu 2003. godine Pierre Montale, za mnoge misteriozni dizajner parfema, koji je proveo neko vrijeme u Saudijskoj Arabiji, gdje je kreirao parfeme za plemiće, kraljeve i kraljice. Nakon povratka u Pariz, počeo je da stvara originalne mirise. Za svoje mirise uvijek bira prirodne materijale najvišeg kvaliteta, naročito rijetko drveće. Često sadrže i orlovo drvo, poznato kao oud. Često ih nazivaju i „tečno zlato“. Parfemi Montale brzo su postali čvrsti favoriti i dobili su pozitivne ocene i od kupaca i od kritičara parfema. Parfemi Montale vam nude priliku da krenete stazom koja na svakom ćošku nudi novo otkrice ili novu avanturu.
MON DAY DREAMS 50ml EDP Parfemska voda u spreju 50ml unisex Proizvođač:Montale Poreklo:Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Januar 2023 Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.