Montale Starry Nights - Uniseks parfemska voda

Montale Starry Nights - Uniseks parfemska voda

Montale Intense Pepper - Uniseks parfemska voda

Montale Intense Pepper - Uniseks parfemska voda

Montale Orange Aoud - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
MO27572
Bogat i plemenit lik ovog Aoda iz Malezije u kombinaciji sa dahom začina i bergamota, otkrivajući prelepo srce pačulija i suptilne ljubičice i ostavljajući očaravajući trag sandalovine sa Misore, kože i dragocenog belog mošusa.
Specifikacija
Brend Montale
Pol Unisex
Baza (base note) Koža, Mahovina, Beli mošus
Srce (middle note) Pačuli, Ruža, Ljubičica
Glava (top note) Bergamot, Šafran
Tip mirisa zacinski, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Francuski niche parfemi Montale poznati su po svojoj ljubavi prema mirisima sa Orijenta i Arabije i svojoj očaravajućoj istoriji. Svaka boca kombinuje misterioznu atmosferu Istoka i strast svog tvorca i osnivača, Pjera Montalea. Montale je osnovao u Parizu 2003. godine Pierre Montale, za mnoge misteriozni dizajner parfema, koji je proveo neko vrijeme u Saudijskoj Arabiji, gdje je kreirao parfeme za plemiće, kraljeve i kraljice. Nakon povratka u Pariz, počeo je da stvara originalne mirise. Za svoje mirise uvijek bira prirodne materijale najvišeg kvaliteta, naročito rijetko drveće. Često sadrže i orlovo drvo, poznato kao oud. Često ih nazivaju i „tečno zlato“. Parfemi Montale brzo su postali čvrsti favoriti i dobili su pozitivne ocene i od kupaca i od kritičara parfema. Parfemi Montale vam nude priliku da krenete stazom koja na svakom ćošku nudi novo otkrice ili novu avanturu.
MON ORANGE AOUD Edp 50ml Parfemska voda u spreju 50ml unisex Proizvođac:Montale Poreklo:Francuska Uvoznik i distributer: DP LUX DISTRIBUTION d.o.o.Tosin Bunar 54, Beograd Uvoz:Jun 2017. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo.Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi