Montale Aoud Lagoon - Uniseks parfemska voda

Montale Aoud Lagoon - Uniseks parfemska voda

Montale  Sweet Vanilla - Uniseks parfemska voda

Montale Sweet Vanilla - Uniseks parfemska voda

Montale So Amber - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 150,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
MO23731
Prelepa Marokanska ruža otkriva veoma dragoceno srce ambergrisa uveličanog Indijskom sandalovinom i nagoveštajem Iranskog šafrana, a svu svoju razigranost razvija zahvaljujući pohlepnoj malini, vanili i sofisticiranom belom mošusu.
Specifikacija
Brend Montale
Pol Unisex
Baza (base note) Malina, Beli mošus, Vanila
Srce (middle note) Amber, Šafran, Sandalovina
Glava (top note) Ruža iz Maroka
Tip mirisa cvetni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Francuski niche parfemi Montale poznati su po svojoj ljubavi prema mirisima sa Orijenta i Arabije i svojoj očaravajućoj istoriji. Svaka boca kombinuje misterioznu atmosferu Istoka i strast svog tvorca i osnivača, Pjera Montalea. Montale je osnovao u Parizu 2003. godine Pierre Montale, za mnoge misteriozni dizajner parfema, koji je proveo neko vrijeme u Saudijskoj Arabiji, gdje je kreirao parfeme za plemiće, kraljeve i kraljice. Nakon povratka u Pariz, počeo je da stvara originalne mirise. Za svoje mirise uvijek bira prirodne materijale najvišeg kvaliteta, naročito rijetko drveće. Često sadrže i orlovo drvo, poznato kao oud. Često ih nazivaju i „tečno zlato“. Parfemi Montale brzo su postali čvrsti favoriti i dobili su pozitivne ocene i od kupaca i od kritičara parfema. Parfemi Montale vam nude priliku da krenete stazom koja na svakom ćošku nudi novo otkrice ili novu avanturu.
MON SO AMBER Edp 100ml Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođac:Montale Poreklo:Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Januar 2023 Rok trajanja označen na ambalaži Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.