STARCK

Make the air vibrate.

O brendu STARCK

Šta predstavlja brend Starck?

Priča o ekskluzivnom brendu Starck počinje sa jednim od najljepših osjećanja, koja se bude u čovijeku, a to je ljubav - ljubav prema parfemima. Međunarodno priznati dizajner parfema Philippe Starck pretvorio je ljubav prema jedistvenim mirisima u luksuzne parfeme. Suštinu kreativnosti otkrio je još kao dečak u prodavnici parfema svoje majke. Tada je počeo njegov put neistraženom teritorijom ispunjenom nevjerovatnim bogatstvom. Parfemi su karta kojom istražujete svijet. Zahvaljujući saradnji ove parfemske kuće sa nekim od najuglednijih stručnjaka iz domena parfimerije, nastali su mirisi koji prožimaju sva čula.

Starck - Parfemi koji pričaju priču

Parfemi posjeduju nevjerovatnu moć da ispričaju izvanrednu priču, koja nas vodi u drugi svijet, neki novi nivo između beskraja i očaranosti. Pored hemije i nauke, u proizvodima brenda Starck oslikani su poezija, osećanja, uzajamnost i ljubav. Unikatni parfemi stvaraju čulnu i senzualnu vezu, koja budi iskrene emocije - ovi parfemi čine zbirku pjesama čiji su stihovi zanosne mirisne note. Kreatori parfema nastojali su da stvore nešto što bi se moglo opisati kao sentimentalno, jer Vaša priča zaslužuje da bude ispisana najljepšim mirisnim riječima.

Svetlo, tama, beskraj i misterija

Starck parfemi inspirisani su snovima, vječnošću i senkama. Da li možete pretpostaviti kako miriše noć? Kako miriše svijetlost? Među pažljivo odabranim aromatičnim notama se kriju odgovori i dodir vječnosti. Bez svijetlosti i tame ništa ne bi moglo da postoji, Svijetlost i tama predstavljaju magiju u svom najljepšem obliku.

Eksperimentisanje bez ikakvih ograničenja sa rijetkim i izuzetnim sastojcima dovelo je kreatore parfema do neočekivanih mirisa kako bi se na nesvakidašnji način istakla Vaša ljepota. Svakim novim nanošenjem parfema naći ćete se negdje između snova i realnosti. Iz inspiracije ka spajanju suprotnosti - svijetla i tame, žena i muškaraca, nastala je umjetnost u bočici.


Testimonials

"Starck parfeme koristim zbog njihove unikatnosti i koliko su postojani i posebni govori činjenica da je meni najčešće postavljeno pitanje - Koji ti je to parfem? Mnogo lijepo miriše."Miljan Božović
"Ovo je nešto više od parfema. Ovo je umjetnost. Oni predstavljaju one parfeme koji postanu omiljeni dio vašeg svakodnevnog života."Bogdan Obrenić
"Omiljeni Starck parfem mi je Magique. Obožavam preplitanje mirisnih nota đumbira i jasmina."Maja Pavićević

Starck Shop