The Different Company

Find the perfume that suits you.

O brendu Different Company

Parfemska kuća The Different Company istakla se kao jedan od proizvođača ekskluzivnih i luksuznih parfema i kolonjskih voda na tržištu. Podstaknuti znanjem i strašću, kreatori ističu strpljenje kao najvažniji motiv njihovog jedinstvenog brenda - strpljenje. U čemu se krije tajna uspjeha kompanije?

The Different Company svojim unikatnim parfemima želi da prikaže ljepotu življenja - vrijeme se ne može uhvatiti, već samo proživjeti, strastveno i osjećajno. Na istom tragu, parfemi iz njihove kolekcije predstavljaju rezultat prirode. Kreatori obilaze svijet tragajući za najređim i naboljim sastojcima, koje priroda može da ponudi kako bi svaki parfem bio izuzetan. U ovoj parfemskoj kući se osluškuje priroda i vjeruje da svaka materija ima dušu, zbog čega je važno pružiti slobodu svakom sastojku kako bi kreirali savršenstvo.

Parfemi kao svojevrsno umjetničko delo

U parfemskoj kući The Different Company parfemima sve pristupa kao svojevrsnim umjetničkim djelima. U svakoj bočici se nalazi jedinstven, nježan i krhk proizvod. Kreiranje parfema predstavlja beskonačno mirisno putovanje. Autori parfema nastoje da shvate suštinu sreće i nježnosti i to pretoče u zanosan parfem.

Osnivači francuske kompanije bili su podstaknuti idejom stvaranja brenda, koji će lukuz pretvoriti u parfimeriju izuzetnih mirisa i pretvoriti ih u istinsku umjetnost. Sloboda bez ograničenja i osjećaj izuzetnosti duboko su utkani u srž ovog brenda, što mu omogućava da stvara rijetke i raskošne mirise. Vizuelni identitet u potpunosti prati viziju brenda, te su tako nastale elegantne i prepoznatljive bočice. Moderna pakovanja omogućavaju Vam da parfem uvijek imate kraj sebe, zbog čega su osmišljene kutije manjih dimenzija.

Drugačiji pristup luksuzu

Sloboda stvaranja predstavlja veliki dokaz uspjeha kompanije i veliki izazov, koji kreatori vješto prevazilaze. Kolekciju od 27 parfema potpisuju najugledniji i međunardono priznati dizajneri parfema.

Lukuz znači biti različit, biti poseban. Brend The Different Company posvećen je stvaranju mirisa bez kompromisa u pogledu izuzetnosti sastojaka i njihovoj kombinaciji. Jedinstveni tim umjetnika zaslužan je potražnju unikatnih parfema u brojnim zemljama svijeta.


Testimonials

"Moj omiljeni - Pure eVe, baršunast, čist i nadasve nježan miris koji se kasnije razvija u blago slatkastu aromu. Obožavam ga zato što mi tokom cijelog dana daje onaj osjećaj kao da sam upravo izronila iz mirisne kupke."Vladana Vlahović
"Hvala Vam što pratite svijetske trendove i na ovom prekrasnom parfemu Al Sahra, u isto vrijeme kada je stigao na naše tržište u svijetu."Ana Lasica
"Ovaj parfem je sve - drveni, topao, začinski, a opet tako svjež, i nešto što se može nositi na posao svaki dan."Tanja Brnović

The Different Company Shop

Postavi opadajući smer

2 stavke

po stranici
Postavi opadajući smer

2 stavke

po stranici