Montale  Aoud Leather - Uniseks parfemska voda

Montale Aoud Leather - Uniseks parfemska voda

Montale Fantastic Oud - Uniseks parfemska voda

Montale Fantastic Oud - Uniseks parfemska voda

Montale Vanilla Cake - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
MO35195
Gurmanski i čarobni miris, koji suptilno meša mleko, pečeni badem, toplu karamelu i vanilu sa Madagaskara. Pravi kolač od jogurta, upravo izvadjen iz rerne, sa ukusnom meringe silažom.
Specifikacija
Brend Montale
Pol Unisex
Baza (base note) Badem
Srce (middle note) Karamela, Mleko
Glava (top note) Makaron, Vanila sa Madagasara
Tip mirisa slatki
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Francuski niche parfemi Montale poznati su po svojoj ljubavi prema mirisima sa Orijenta i Arabije i svojoj očaravajućoj istoriji. Svaka boca kombinuje misterioznu atmosferu Istoka i strast svog tvorca i osnivača, Pjera Montalea. Montale je osnovao u Parizu 2003. godine Pierre Montale, za mnoge misteriozni dizajner parfema, koji je proveo neko vrijeme u Saudijskoj Arabiji, gdje je kreirao parfeme za plemiće, kraljeve i kraljice. Nakon povratka u Pariz, počeo je da stvara originalne mirise. Za svoje mirise uvijek bira prirodne materijale najvišeg kvaliteta, naročito rijetko drveće. Često sadrže i orlovo drvo, poznato kao oud. Često ih nazivaju i „tečno zlato“. Parfemi Montale brzo su postali čvrsti favoriti i dobili su pozitivne ocene i od kupaca i od kritičara parfema. Parfemi Montale vam nude priliku da krenete stazom koja na svakom ćošku nudi novo otkrice ili novu avanturu.
MON VANILLA CAKE 50ml EDP Parfemska voda 50ml unisex Proizvođac: Montale Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Novembar 2020. Godina proizvodnje 2020. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.