NISHANE Sultan Vetiver - Uniseks parfemski ekstrakt

NISHANE Sultan Vetiver - Uniseks parfemski ekstrakt

NISHANE Wulong Cha - Uniseks parfemski ekstrakt

NISHANE Wulong Cha - Uniseks parfemski ekstrakt

NISHANE Ambra Calabria - Uniseks parfemski ekstrakt

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 199,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
NI53960
AMBRA CALABRIA će biti sinonim za oksimoron na vašem mirisnom putovanju. Romantična mješavina bergamota i zelenih nota zajedno sa slatkim ćilibarom i vanilijom… Ovo je intrigantan i primamljiv miris kako za posebne prilike tako i za svakodnevnu upotrebu - Ime vuče korijen iz italijanskog jezika - Još jedan citrusni miris sa slatkim ćilibarom - Uvodna nota je bergamot iz kalabrijske regije u Italiji - "Ambra" na italijanskom znači "ćilibar" i da bi izrazio ABRA CADABRA magiju ovog mirisa (kao magični prelaz citrusnih nota u slatki ćilibar i vaniliju), nazvan je AMBRA CALABRIA)
Specifikacija
Brend NISHANE
Pol Unisex
Baza (base note) Mošus, Slatka ambra, Vanila
Srce (middle note) Korijander seme, Jasmin drvo
Glava (top note) Bergamot, Galbanum, Zeleno lišće
Tip mirisa amber, sviježi, cvetni, citrusni
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
NISHANE je prvi i jedini brend parfema niche sa sjedištem u Istanbulu koji je veoma poznat u svijetu sa izuzetnim pogledom na umetničku parfimeriju. To se lako može prepoznati po jedinstvenosti mirisnih kreacija. Ovo je ponuda smisla ekskluzivnosti koja proizilazi iz ukorenjene kulture. Mješajući sve akorde iz cijelog svijeta, pridaje se veliki značaj potpunom obraćanju elegantnom ukusu pravih ljubitelja parfema niche. NISHANE vjeruje da će ljudi lako prepoznati razliku koja svojim mirisima u potpunosti otkriva pravi duh Istanbula. NISHANE kreiranje parfema vidi kao važan oblik umjetnosti i stiče veliku reputaciju pričajući s parfemima (kolekcija Rumi, Shadow Play Trilogy, Collection Imaginative, No Boundaries Collection itd.). Svi parfemi su koncentracija extrait de parfum sa minimalno 30% mirisa u formulaciji osim Colognisé i Safran Colognisé koji su lansirani 2018. i 2019. godine u okviru kolekcije pod nazivom „Extrait de Cologne“ koja ima 18% koncentracije esencije.
NISHANE AMBRA CALABRIA PARFUM 50ml Parfemska voda 50ml uniseks Proizvođač: Nishane Poreklo: Turska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Novembar 2022. Rok trajanja označen na ambalaži Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.